A sztárvilág is megható búcsút vett Prince-től

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Kevin Winter -
halál búcsú Prince közösségi oldal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint harminc éven át volt a zenei élet meghatározó alakja Prince, akinek halála az egész világot váratlanul érte. A rajongói és a hírességek is kifejezték fájdalmukat, búcsúüzeneteik elárasztották a közösségi oldalakat. 

A legendás világsztár 57 évesen hunyt el, holttestére otthonában találtak rá. Valószínűleg drogtúladagolás okozhatta Prince halálát, akitől több ezer rajongója vett búcsút Minneapolis belvárosában annál a klubnál, ahol a sztár Purple Rain című filmjét forgatták. Rengetegen fejezték ki sajnálatukat a közösségi oldalon is.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Kevin Winter

A Facebook szóvivője szerint a bejelentés utáni öt órában 25 millió felhasználó 61 millió bejegyzésben reagált a szomorú hírre. Twitteren is sokan búcsúztak az ikontól, több mint 6 millió posztban – írja az Origo. Obama kreatív ikonnak nevezte az előadót, és kifejtette, hogy szerinte kevesen gyakoroltak akkora hatást a zenére, és érintették meg olyan mélyen a hallgatóságot, mint a hirtelen elhunyt művész.

Madonna szerint Prince megváltoztatta a világot, igazi látnok művész volt.

Goldie Hawn is kifejezte fájdalmát, és úgy fogalmazott, Prince most az égi angyalok csapatához csatlakozott. Mick Jagger forradalmi művésznek, csodálatos zenésznek és zeneszerzőnek nevezte Prince-t, akinek a tehetsége határtalan volt.

"Isten áldja ezt a kreatív óriást. Köszönök mindent Prince"

- írta Paul McCartney a mikroblog portálon, míg Oprah Winfrey így búcsúzott: "Prince, a galambok most tényleg sírnak".

Varga Viktor rosszul lett Ada vacsoráján http://www.life.hu/sztarok/20160422-varga-viktor-felrenyelt-egy-pezsgotablettat-megijesztette-e-vendegeket-ada-segitett-rajta.htmlAz énekes nagy butaságot csinált, mellyel alaposan megrémisztette Adáékat, és persze saját magát is. A Hal a tortán eddigi legijesztőbb jelenetét láthattuk. TV + Sztárok--Ada mellei elterelték a figyelmet a főzőtudásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160422-nem-csupan-ada-fozotudasa-hanem-a-mellei-is-figyelmet-erdemelnek.htmlA Hal a tortán csütörtöki adásában Adára került a sor, akinek sellőjelmezben kellett megcsillogtatnia a főzőtudományát. A gyönyörű műsorvezető sikeresen legyőzte az akadályokat. TV + SztárokOrigoVivit nagyon megszerette valaki az RTL-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20160422-farm-vivi-nagyon-megtetszett-valakinek-az-rtl-nel-harmadik-musorban-szerepel-a-csatornanal.htmlA Farmból kiesett lánynak nem ez volt az első szereplése a csatornánál. Már a harmadik műsorban vetik be rövid idő alatt a lányt. TV + Sztárok--Elvették Medveczky Ilonától a rokkantkártyájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160422-medveczky-ilona-tancmuvesztol-elvettek-a-rokkantkartyajat.htmlA táncművész szomorúan vette tudomásul, hogy mozgáskorlátozott igazolványát, nem újította meg a hatóság. TV + Sztárok--Pincében csábította el a lányokat Hajdú és Gönczihttp://www.life.hu/sztarok/20160422-hajdu-peter-musorvezeto-es-gonczi-gabor-musorvezeto-annak-idejen-a-pinceben-csabitotta-a-lanyokat.htmlA két műsorvezetőt évtizedes barátság köti össze és bizony fiatalkorukban volt, hogy vad kalandokat éltek át együtt. TV + Sztárok--Freddie: „A végén emlegessenek minket"http://www.life.hu/sztarok/20160422-freddie-a-dal-2016-gyoztese-varja-a-eurovizios-dalfesztivalon-valo-megmerettetest-de-nem-latolgatja.htmlAz Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója arról vallott, izgul-e a nagy megmérettetés előtt, és szeretné-e, hogy a verseny végén nyomot hagyjon az emberekben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.