Rékasi Károly egy időre búcsút int a Barátok köztnek

sorozat kiírás Barátok közt RTL Klub Rékasi Károly gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sorozat kemény legényét alakító színész karakterét – Rékasi egészségügyi állapotára hivatkozva – egy ideig szüneteltetik.

Rékasi Károly közel egy éve szenvedett súlyos balesetet, majd a hosszú lábadozás után visszatért a sorozatba, de februárban újabb műtét várt rá, sőt egy alkalommal az egyik forgatásra mentőt kellett hívni hozzá, mert a megerőltetéstől átvérzett a sebe. Most a Barátok közt oldalán közzétett közleményből kiderült, hogy a színész teljes gyógyulásáig nem láthatjuk majd a képernyőn.

Forrás: RTL Klub

„Rékasi Károly jelen egészségi állapota miatt nem tud részt venni a sorozat munkájában. A produkció a színész egészségi állapotával kapcsolatban több információval nem szolgálhat. A színész tavaly júniusi balesete utáni gyógyulási folyamata és rehabilitációja kezdetben nem okozott fennakadást a sorozat történetvezetésében, de februári műtétje már igen. Ekkor a készítők a sorozat eseményeit bizonyos pontokon a színész állapotához igazították, valamint biztosítottak időt a gyógyulásra is. Az adott helyzet azonban tervezhetetlenné teszi a színész sorozatban való munkáját. A produkció számára fontos Rékasi Károly egészsége, így – munkaviszonyának fenntartása mellett teljes gyógyulását követően tudja a színészt foglalkoztatni. A produkció minden tagja visszavárja Rékasi Károlyt. A sorozat készítői mindent megtesznek annak érdekében, hogy Bartha Zsolt karaktere mihamarabb visszatérhessen a Mátyás király térre" – olvasható a sorozat Facebook-oldalán.

Danics Dóra esküvőre készül?http://www.life.hu/sztarok/20160502-danics-dora-az-rtl-klub-xfaktor-sztarja-menyasszonyi-ruhaproban-jart.htmlA Shrek musical csinos vakegérlányait, Danics Dórit, Sári Évit és Simon Bogit egy esküvői magazin kedvéért fotózták menyasszonyi ruhában. TV + Sztárok--Van az a pénz, amiért bevállalná Voksán Virág a meztelenkedésthttp://www.life.hu/sztarok/20160502-voksan-virag-playmate-nagyon-sok-penzert-vallalna-szereplest-a-meztelen-valosagshowban-az-adam.htmlA playmate meztelenül „szenvedett balesetet", Mészáros Dóra bugyi nélkül érzi magát szabadnak, Kovács Áron pedig száguldozott már egy szál semmiben a motorján. Elindult a VIASAT3 meztelen valóságshowja, a sztárok pedig arról vallanak, hogy ők vajon bevállalnák-e a meztelenséget a kamerák előtt. TV + Sztárok--Kemény kihívás vár a magyar sztárpárokrahttp://www.life.hu/sztarok/20160501-a-tv2-dragam-add-az-eleted-game-showban-abel-anita-es-majka-kemeny-kihivas-ele-allitja-a.htmlA TV2, Drágám, add az életed! gameshow-ja sokkal több, mint a megszokott celebpárokat felvonultató műsorok. Itt valóban foggal-körömmel küzdenek a férfi szereplők. TV + Sztárok--Te bírnád ezt a tempót? Így telnek Miranda Kerr hétköznapjai http://www.life.hu/sztarok/20160502-miranda-kerr-modell-hetkoznapjai-ilyen-hektikusan-telnek.htmlAzt gondolnád, hogy modellnek lenni könnyű? Akkor olvasd el, hogyan telt Miranda Kerr Ázsiában tett körútja. TV + Sztárok--Gesztesi Károly nem akar többé színpadra állnihttp://www.life.hu/sztarok/20160502-gesztesi-karoly-szinesz-nem-akar-tobbe-szinpadra-allni-inkabb-atallna-a-rendezoi-produceri-oladlra.htmlA népszerű művész mögött nehéz időszak áll, azonban most rendeződni látszik élete és azt is elmondta, a jövőben inkább a produceri, rendezői oldalra állna át. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa vörös topban pattogtatta a melleit, de nem szólt a mikrofonjahttp://www.life.hu/sztarok/20160501-demcsak-zsuzsa-voros-topban-pattogtatta-a-melleit-de-nem-szolt-a-mikrofonja.htmlA műsorvezető a Nagy Duett színpadán belevaló romanőként, kis piros felsőben villantott dekoltázst. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.