Leonardo DiCaprio falkában vadászik a csajokra - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO -
stíröl lesifotók Leonardo DiCaprio New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hasvillantás, bandázás és stírölés. Leonardo DiCaprio lesifotósok áltdozatává vált - a mi legnagyobb örömünkre. Lássuk, miként vonult New York utcáin.

Leonardo DiCaprioban a tehetségén és megkapó külsején kívül a többi között azt is imádjuk, hogy - sok már hírességgel ellentétben - nem csak a saját jóléte és boldogsága érdekli, a Wall Street farkasa ugyanis a környezetvédelem igazi élharcosa.

Forrás: NORTHFOTO

Kijelenthetjük hát, hogy Leo maga a megtestesült tökély. Tökéletességét pedig csak tovább fokozza az a tulajdonsága is, hogy nem az a kifejezetten nagyzolós típus, értsd, a hétköznapokban hajlandó akár slamposan is, bármiféle hűhó nélkül mutatkozni.

Forrás: NORTHFOTO

Ez történt a minap is, mikor a haverokkal összeröffenve, falkába verődve nekiindultak New York utcáinak és menet közben - Leo hasat villantva - egy igazi pasibandához méltóan közösségileg megbámulták a füvön napozó csajokat.

Forrás: NORTHFOTO

Forrás: NORTHFOTO

Innen a messzi távolból csak ennyit üzennénk neki: Please marry me!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.