Már most áll a bál? ByeAlexnek az X-Faktor zsűrijével és a stábbal is akadnak nézeteltérései

Fotó: Hirling Bálint/Origo -
X-Faktor zsűri tehetségkutató ByeAlex énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alex nem titkolja, hogy pár dologban ellentétes véleményen van az X-Faktor zsűritagjaival és a stábbal. De azt is elárulta, hogy bár évekkel ezelőtt még élesen bírálta a tehetségkutatókat, most az X-Faktor mentori székéből kicsit másképp látja a dolgokat.

"A közönség már unja a banális tehetségkutatókat, amelyekhez képest egy vödör hó is atomvillanást képvisel izgalmak tekintetében" - mondta határozottan pár évvel ezelőtt Bye­Alex, aki

most mégis beült az X-Faktor zsűrijébe.

A X-Faktor zsűritagok, Puskás Peti,Tóth Gabi, ByeAlex, és Gáspár Laci Fotó: Hirling Bálint/Origo

A sors furcsa fintora pedig őt lepte meg a legjobban. "Meglepődtem, amikor megkerestek, hiszen valóban egy alternatív arc és zenész vagyok, de az együttesem is biztatott, hogy próbáljam ki. Sokat gondolkoztam, elvállaljam-e, nem voltam biztos benne, hogy kell-e ez nekem" – magyarázta a Borsnak Alex.

Fotó: Hirling Bálint/Origo

Az énekes azt is hozzátette, hogy valóban rengeteget kritizálta a tehetségkutatókat, de

ez egy jó alkalom arra, hogy bizonyíthasson.

"Biztos kapkodják majd néha a fejüket a mentorok és a csatorna képviselői is, hogy ezt az „őrültet” beültették ide. Ha úgy érzem, akkor a stábnak és a mentoroknak is elmondom a véleményem, vannak dolgok, amiket nem engedhetnek meg maguknak az emberek velem szemben" – folytatta Alex, aki biztos abban, hogy a rajongói nem pártolnak el mellőle azért, mert

ezzel a cselekedetével ellentmondott az eddigi véleményének.

"Ha valaki szeret egyfajta zenét, egy zenészt, az szereti akkor is, ha televíziós környezetben látja. Ha elpártol mellőled azért, mert olyasmibe vágod a fejszédet, ami neki nem tetszik, akkor addig sem szeretett igazán" – mondta.

Kiderült: ennyit kaszálnak az X-Faktor új mentorai

Igazi csúcsgázsit kapnak az RTL Klub tehetségkutató showműsorának sztárjai. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.