Végre csöpögtetik a dalokat Beyoncé új albumáról

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
album Jay Z Serena Williams Beyoncé énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét számíthatunk rá, hogy a világ felkapja Beyoncé új vizuális albumát, ami elég erősen utal arra, hogy Jay Z megcsalta az énekesnőt. Az egyik klip nemrég felkerült a legnagyobb videómegosztó oldalra, ráadásul a teniszező, Serena Williams is szexi dögként vonaglik benne.

Mióta az HBO-n leadták Beyoncé legújabb vizuális albumát, a sokatmondó dalszövege miatt az egész világ azon agyalt, hogy pontosan ki is az a bizonyos harmadik, akivel Jay Z félreléphetett, és akit Beyoncé csak úgy nevez, hogy a "széphajú Becky". Ezt követték persze a találgatások is: egyesek szerint Rita Ora, mások szerint pedig Rachel Roy fordult meg a rapper ágyában.

Beyoncé és Jay-Z Forrás: AFP/Neilson Barnard

Az albumról egyébként azt kell tudni, hogy az énekesnő végigmegy egy több lépésből álló gyászperióduson, és a napokban megjelent klip az "Apathy", azaz az "Érzéketlenség" része. A videóban Beyoncé a barátnőivel bulizik, és arról dalol, hogy a legkevésbé sem érdekli a szerelme, majd feltűnik Serena Williams is, akit ennyire szexisen valószínűleg soha többé nem láthatunk.

Taylor Swiftet nem érdekli, hogy Calvin Harris szenved?http://www.life.hu/sztarok/20160623-taylor-swift-meglepoen-nyilatkozott-az-uj-kapcsolatarol-tom-hiddlestonnal.htmlMint arról beszámoltunk, alig, hogy Taylor Swift és Calvin Harris szakítottak, az énekesnő máris másnál keresi a boldogságot. A hír persze eljutott a DJ-hez is, aki eléggé kiakadt, és egy szívszorító üzenetben adott hangot a szomorúságának, ám a jelek szerint ez Taylort a legkevésbé sem érdekli. TV + Sztárok--Kylie Jenner dimbes-dombos lankáin jártunk, nézd meg mit találunk!http://www.life.hu/sztarok/20160623-kylie-jenner-egy-szal-furdoruhaban-feszit.htmlA fiatal lány sem tagadhatná, hogy a Kardashian-klán tagja. A 18 éves Kylie az Instagramon mutatta meg csodás alakját a rajongóinak.TV + Sztárok--A TV2 szexi időjósa is szürke mackónadrágban állt a kamerák eléhttp://www.life.hu/sztarok/20160622-a-tv2-szexi-idojosa-is-szurke-mackonadragban-allt-kamerak-ele.htmlMozgalommá szerveződött a mackónadrágos felhívás. A Water Film meghirdette a „Menj Ma Mackóban Melózni” napot, az eseményhez pedig rengetegen csatlakoztak, köztük a TV2 időjósa, Gál Noémi is, aki szerdán szürke melegítőnadrágban állt a kamerák elé. TV + SztárokJennifer Aniston randizni ment a férjével, és feltűnően takargatta a hasáthttp://www.life.hu/sztarok/20160622-jennifer-aniston-randizni-ment-a-ferjevel-de-feltunoen-takargatta-a-hasat.htmlJennifer Anistont és férjét New York utcáin kapták lencsevégre, és nekünk egy picit gyanús, hogy a színésznő feltűnően takargatta a hasát. TV + Sztárok--Kiss Ramóna: „Elég nagy kihívás elé állítottak"http://www.life.hu/sztarok/20160617-kiss-ramona-nemreg-tert-vissza-amerikabol-de-eleg-nagy-kihivas-ele-allitottak.htmlKiss Ramóna két hónapot töltött Amerikában. A színésznő elsősorban nyelvet tanult egy nemzetközi iskola szervezésében, de sokkal többel tért haza, mint a folyékony angoltudás, ráadásul itthon egy titokzatos lehetőség is várt rá. TV + SztárokOrigoPamela Anderson fiai minél idősebbek, annál szexibbekhttp://www.life.hu/sztarok/20160608-pamelon-anderson-fia-minel-oregebb-annal-szexibb.htmlPamela Anderson sosem szégyenlősködött, ezért lepődtünk meg rajta, hogy a napokban egy meglehetősen szolid ruhában jelent meg, ráadásul a dögös idősebb fia is tiszteletét tette a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.