Irina Shayk mamabugyiban is brutálszexi - ugye?

Forrás: Instagram/IrinaShayk -
Irina Shayk modell bugyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell a bizonyíték arra, hogy egy dögös nő az égvilágon mindent magára aggathat, mert mindenben bombacsinos lesz. 

A szexi Irina a minap megmutatta, hogy magas derekú alsóneműben is őrülten csábító, no persze ehhez kellett a félig felhúzott felső, ami alól kivillantak abszolút tökéletes mellei.

Forrás: Instagram/IrinaShayk

A modellnek egyébként soha nem okozott gondot a meztelenkedés: itt egy divatos nadrágban, pucér felsőtesttel pózolt, itt pedig szupermély dekolátzzsal szelfizett.

Daniel Radcliffe bevallotta egyik legnagyobb félelméthttp://www.life.hu/sztarok/20160705-daniel-radcliffe-bevallotta-egyik-legnagyobb-felelmet-a-harry-potter-sztarja-bevallotta-mitol-fel.htmlRalph Fiennes a frászt hozta Harry Potterre. A varázslótanoncot alakító Daniel Radcliffe nemrég őszintén beszélt régvolt félelméről. TV + Sztárok--Terence Hill megható beszéddel búcsúztatta Bud Spencerthttp://www.life.hu/sztarok/20160705-terence-hill-meghato-beszeddel-bucsuztatta-bud-spencert.htmlTerence Hill is végső búcsút vett bunyóstársától, egyben legjobb barátjától, a 86 évesen elhunyt Bud Spencertől. Az olasz színész temetését múlt csütörtökön Rómában a Popolo téri Montesantói Madonna-bazilikában tartották, ahol Terence Hill egy szívszorító beszédben idézte fel legszebb pillanataikat. TV + SztárokOrigoA Coldplay-jel lépett fel Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20160705-harry-herceg-jotekonysagi-fellepest-szervezett-a-coldplay-jel.htmlÓriási bulit tartott Harry herceg. A brit trónörökös ezúttal nem valamilyen botrányos összejövetellel, hanem jótékonysági rendezvénnyel került a címlapokra. TV + Sztárok--El sem hinnéd, mivel pörgeti fel magát a magyar válogatott a meccsek előtthttp://www.life.hu/sztarok/20160705-a-magyar-valogatott-a-meccsek-elott-ezeket-a-szamokat-hallgatja-dzsudzsak-balazs-kiraly-gabor-bode.htmlA focisták nagyon szépen teljesítettek az Eb-n, nem hiába ünnepelte őket az egész ország. Még a zene is szerepet játszott a fiúk sikerében, a Soho Party slágerén kívül is nagyon sok olyan szám van, ami felpörgette a srácokat az összeütközések előtt. TV + Sztárok--Charlize Theronnál nincs gonoszabb színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20160705-charlize-theron-halalos-iramban-8-akciohos-dogos-szineszno-filmet-forgat.htmlNem akármilyen társasághoz csatlakozott Charlize Theron. A gyönyörű színésznő a Halálos iramban filmek legújabb részét forgatja, egy nem mindennapi szerepben. TV + Sztárok--Galambos Lajos állítja: olyanok támadták meg, akiket korábban anyagilag támogatotthttp://www.life.hu/sztarok/20160705-galambos-lajost-gyerekbantalmazas-miatt-jelentettek-fel-allitja-korabban-anyagilag-tamogatta-a.htmlBemásztak a mulatós zenész birtokára, kinyitották a tó zsilipét és abban pancsoltak a fiatalok. A gyerekek hozzátartozói szerint Lajcsiék bántalmazták őket, a zenész szerint viszont őt ütötték meg, és őt érte nagyon nagy kár. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.