Charlene monacói hercegnő Katalin hercegné Vilmos herceg Zika-vírus Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei olimpiát számos probléma övezi, ezért sokan döntöttek úgy, hogy nem vesznek részt a játékokon. Már néhány sportoló is visszamondta a részvételt, de a nézők közül is van bőven olyan, aki nem hajlandó Rióba utazni.

Rengeteg probléma övezi a riói olimpiát, többek között politikai belviszályok is súlyosbítják a helyzetet, de a létesítményekkel is akadtak problémák. Sokan féltek, hogy nem is készülnek el időre, de ha mégis, azok az épületek is kifogásolhatóak, mint például a koszos és kilógó vezetékekkel teli olimpiai falu.

Forrás: Twitter/heads_together

Ha ez mind nem lenne elég, a zikavírustól is okkal rettegnek az országban, ezért többen is úgy döntöttek, hogy nem látogatnak ki az olimpiára. A játékosok közül is akadnak páran, akik visszamondták a részvételt, néhány híres személy is úgy döntött, inkább otthonról nézi az ötkarikás játékokat.

Katalin hercegné és Vilmos herceg rettegnek a zikavírustól, így bejelentették: nem látogatnak ki az olimpiára, és így tesz Harry herceg is. Azután döntöttek az otthon maradás mellett, hogy Charlene monacói hercegné is visszamondta az utazást.

Borzalmas betegségek éve – A sztárokat sem kíméli a sorshttp://www.life.hu/sztarok/20160722-pataki-attila-kulka-janos-galambos-lajos-galvolgyi-janos-is-szornyu-betegsegen-estek-at.htmlPataki Attila, Kulka János, Galambos Lajos, Gálvölgyi János - a legnagyobbak is megküzdöttek a kellemetlen kórságokkal. TV + Sztárok--Lindsay Lohan gyermeket vár csalfa vőlegényétől?http://www.life.hu/sztarok/20160725-lindsay-lohan-terhes-lehet-milliardos-volegenyetol-egor-tarabasovtol.htmlLindsay Lohan valószínűleg teljesen össze van zavarodva, és arra hajt, hogy a rajongóit is megzavarja: hol dühöng milliárdos vőlegénye miatt, hol viszont terhesnek kiáltja ki magát.TV + Sztárok--Gálvölgyi jól van, vastaps fogadta a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20160725-galvolgyi-janos-ujra-szinpadra-allt-tihanyban-betegsege-utan-jol-van.htmlA hétévégén Tihanyban állt újra színpadra Gálvölgyi János, miután júliusban mindkét veséje leállt, és kórházban kezelték.TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoIzzott a levegő: így ölelte Palvin Barbi Hamiltont a győzelme utánhttp://www.life.hu/sztarok/20160724-forma-1-magyar-nagydij-palvin-barbi-lewis-hamiltonnal-olelkezett.htmlA Blikk közölt exkluzív fotókat Lewis Hamiltonról és Palvin Barbiról. TV + SztárokOrigoLeesett az állunk! Hargitai Bea tök pucéran pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20160724-hargitai-bea-meztelenul-pozol-egy-new-yorki-szalloda-ablakaban.htmlHargitai Bea mostanában leginkább édes kisfiával pózolt, de úgy tűnik, lassan visszatalál régi önmagához. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi Lewis Hamiltonnal flangált Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20160722-palvin-barbi-lewis-hamiltonnal-flangalt-budapest-utcain-1.htmlA többszörös Forma-1 világbajnok csütörtök este a csapata egy hivatalos rendezvényén vett részt Budapesten, és Palvin Barbival is összefutott. Ez azért is érdekes, mert az autóversenyző nemrég még Rita Ora lakásából távozott, bár hivatalosan nem foglalt állás kapcsolatukról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.