Gesztesi Károly újra színpadra áll, megbocsájtották a botrányokat

színház színész Gesztesi Károly botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész hónapokkal ezelőtt botrányokkal vonult ki a magyar művészvilágból. A hírek szerint azonban hamarosan visszatér, sőt már több előadást is meghirdettek a nevével. 

"Nem színházban szeretnék dolgozni, inkább átállok a produceri, rendezői oldalra" - nyilatkozta anno a Mokkában a színész. Most fordult a kocka: augusztus 10-én az egri Líceum Udvarban már ő játssza Vince Fontaine szerepét a Grease musicalben, és nem Hujber Ferenc. Bár korábban Gesztesi a főpróba előtt hátrált ki a Grease című musicalből, a Ma estére szabad a kecó című vígjáték győri előadására pedig egyszerűen nem ment el december elején, a színházak a jelek szerint megbocsájtottak neki - írja a Blikk.

Forrás: Aquaworldresort.

"Kikötésem volt, hogy Gesztesi Károly is fellépjen a társulattal, és ezt a szerződésbe is beleírtuk. Ígéretünk van rá, hogy itt lesz. A megváltott jegyek érvényesek, és nem is nagyon váltották vissza őket" - közölte a lappal Nyakó Béla, a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza igazgatója. Egy biztos: augusztus 5-én és 9-én a Grease siklósi és gyulai bemutatóin még Hujber énekel, tizedikén viszont Gesztesi lép színpadra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.