Így ölelte egymást az Ozora fesztiválon Cinthya Dictator és Varga Viktor

Cinthya Dictator Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Együtt bulizott az Ozora fesztiválon Cinthya Dictator és Varga Viktor. 

Hogy milyen minőségben, azt nem tudjuk, ők ugyanis azt mondják, nem alkotnak egy párt, de azért mi hajlamosak vagyunk kételkedni ebben.

Cinthy nem csak közös képet töltött fel az Instagramra, hanem azt is, ahol fürdőruciban táncikál, nézzétek:

Woodstock #ozora #hippi #amerika #koszonomandyimadom

A video posted by Cinthya Dictator (@cinthyadictator) on

Molnár Anikó megőrülthttp://www.life.hu/sztarok/20160807-molnar-aniko-vizes-hajjal-bohockodik.htmlNem először teszi közszemlére óriási kebleit Molnár Anikó, persze a pasik nagy örömére. Nem ritka, hogy férfiak bókokkal halmozzák el, volt, aki szerelmet is vallott neki. TV + SztárokOrigoÚjra távozott a Barátok köztből Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20160806-ujra-tavozott-a-baratok-koztbol-rekasi-karoly-bartha-zsolt-megformaloja.htmlSzerdán láthatták egy jó darabig utoljára a nézők a Barátok közt című sorozatban Rékasi Károlyt. A színész egészségi állapota miatt bizonytalan ideig nem forgat. TV + Sztárok--Majka a csúcson - Most ért be a munkája eredményehttp://www.life.hu/sztarok/20160806-a-forbes-magazin-osszeallitotta-magyarorszag-legertekesebb-sztarjainak-a-listajat-ordog-nora-majka.htmlA Forbes magazin összeállította Magyarország legértékesebb sztárjainak a listáját, melyen Ördög Nóra, Majka és Tilla foglalják el a dobogós helyeket. TV + Sztárok--Vajna Timi merész ruhában állt kamerák eléhttp://www.life.hu/sztarok/20160730-vajna-timi-meresz-ruhaban-allt-kamerak-ele-rajongoi-odavannak-erte.htmlKözel ötezer lájkot gyűjtött be Instagramján Vajna Tímea. TV + SztárokOrigoSoha nem látott privát videó Somló Tamásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160723-soha-nem-latott-privat-video-a-nemreg-elhunyt-somlo-tamasrol.htmlPrivát videofelvételekből állította össze a zenész rajongója azt a videoklipet, amely pénteken került fel Somló Tamás hivatalos Facebook oldalára. TV + Sztárok--Egy 18 éves német-iráni fiatalember lövöldözött Münchenben - Indítékairól semmit sem tudnihttp://www.life.hu/sztarok/20160723-egy-18-eves-nemet-irani-fiatalember-lovoldozott-munchenben-valoszinu-ongyilkos-lett.htmlEgy 18 éves német-iráni kettős állampolgár volt a péntek esti müncheni lövöldözés elkövetője, aki több mint két éve lakott Münchenben, nem szerepelt a rendőrségi nyilvántartásokban, és egyetlen pisztollyal lövöldözött. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.