Mihalik Enikő monokinizik - így fest a modell nyaralás közben

modell Mihalik Enikő gumimatrac
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Enikő ismét megmutatta, ő hogyan értelmezi a pihenést. 

Az egyik legsikeresebb magyar modell büszke alakjára, és nem rest ledobni a textilt, ha nyaralásról van szó. A minap a békéscsabai szépség képmegosztó oldalán mutatta meg, hogyan monokinizik egy aprócska bikiniasóban, egy gumimatracon. Nem csalódtunk, Enikő természetesen nagyon szexi!

Forrás: Instagram/mreniko

A modell nem először mutatta meg idomait nyaralás közben: tavaly Ibizán ejtőzött a szépség, az év elejénpedig Jamaicában járt Enikő.

5 dolog, amiért nagyon irigyeljük a ma 19 éves Kylie Jennerthttp://www.life.hu/sztarok/20160809-kylie-jenner-19-szuletesnapjan-osszeallitas-a-celeblanyrol.htmlMa 19 éves a Jenner-Kardashian klán legfiatalabb tagja, a döbbenetes pedig az, hogy Kylie már most irigylésre méltó életet él. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi újra a képernyőn: "Itt önmagamat adhatom"http://www.life.hu/sztarok/20160809-lagzi-lajcsi-visszater-a-kepernyore-a-mulatos-sztar-hosszu-evek-utan-ujra-a-teveben.htmlA zenész szerdától lesz látható a TV2 Édes Élet Holiday című műsorában, melyben Cseke Katinkát, valamint a színésznővel együtt a kamerákat is vendégül látja tatai birtokán. TV + Sztárok--Végtelenül szomorú Kim Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20160804-kim-kardashiannak-tonkrement-a-kedvenc-telefonja.htmlKim Kardashiannak megvalósult az egyik legrosszabb rémálma... TV + Sztárok--Klein Dávid: „A magánéletem olyan, mint a hegymászás"http://www.life.hu/sztarok/20160808-klein-david-hegymaszo-a-sikeres-annapurna-a-kudarcba-fulladt-k2-expediciorol-es-maganeleterol-meselt.htmlA hegymászó nemrég érkezett vissza a világ második legmagasabb hegyéről, a K2-ről, ahol visszavonulót kellett fújnia és lemondania a csúcstámadásról. Dáviddal sikerről, kudarcról és magánéletről is beszélgettünk. TV + SztárokOrigoHoppá! Kiss Orsi Horvátországban monokinizikhttp://www.life.hu/sztarok/20160809-kiss-orsi-a-radio-rock-musorvezetoje-megmutatta-jokepu-parjat-benjamint-horvatorszagi-nyaralasan.htmlA műsorvezető éppen Horvátországban nyaral, ahol monokiniben bújt a párjához, a jóképű Benjáminhoz. TV + Sztárok--Micsoda mázlista! Kiss Ramóna édeshármasba keveredett a Vastag testvérekkelhttp://www.life.hu/sztarok/20160809-kiss-ramona-igy-utazott-a-vastag-testverekkel-a-csinos-szineszno-dogos-foto.htmlA színésznő igazán szerencsés nőnek mondhatja magát, hiszen két igazán jóképű férfival indulhatott útnak a napokban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.