Újabb meglepő fordulat történt Görög Zitáék válása terén

Forrás: Facebook/Görög Zita -
Koltay Tamás Görög Zita válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy válás már alapvetően is nehezen érinti az embert, ám Görög Zita és férje, Koltay Tamás esetében még furcsább a felállás: a válófélben lévő párnak ugyanis előbb össze kell házasodniuk Magyarországon is, és csak ezt követően válhatnak el.

Bombaként robbant a hír, hogy Görög Zita és párja, Koltay Tamás egy egzotikus szigeten összeházasodtak. Bár elmondásuk szerint kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen, mégis a házasság mellett döntöttek, most egy évvel később pediga válás mellett.

Forrás: Facebook/Görög Zita

Ám akad egy bökkenő: mivel a pár külföldön mondta ki a boldogító igent, ezért kis hazánkban is honosítani kell a házasságot, azonban ez nem történt meg, ezért ahhoz, hogy a magyar jog szerint szabályosan felbonthassák a kapcsolatukat, előbb itthon is össze kellene házasodniuk - számolt be a Best Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.