Vége a találgatásoknak! Ezért hagyta el Sarka Kata Hajdú Pétert

Forrás: Facebook/ Sarka Kata -
Sarka Kata házasság válás szerelemi csalódás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kata azért nem tartott a férjével Ciprusra, mert nagyon haragszik rá.

Hajdú Péterről, Sarka Katáról és a megromlott házasságukról rengeteget olvashatunk mostanában, azonban a róluk szóló híreket egyikük sem erősíti meg vagy cáfolja, így senki sem tud semmi biztosat. A Bors magazin azonban kinyomozta, hogy Kata egy percet sem töltött férjével Cipruson.

Sarka Kata és Hajdú Péter Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Sokáig arról szóltak a hírek, hogy a házaspár Ciprusra utazik egy családi nyaralásra, ott próbálják meg helyrehozni kapcsolatukat. Az indulás napján a férj és feleség közös fotót posztolt a reptérről, de kiderült, hogy Kata csak kikísérte a családot, de a gépre nem szállt fel.

Hajdúék egyik ismerőse arról beszélt a Borsnak, hogy teljes a káosz a család körül, a legközelebbi barátok sem tudnak mindent, de nagy valószínűséggel a feleségnek van oka a távolságtartásra.

„Mindenki rögtön Katát vádolta meg, biztos szerelmes lett, talált egy jobb partit. Befolyásos üzletember udvarol neki, egy menő színész csapja neki a szelet, de talán ezek csak hangzatos pletykák, és a másik oldalon kell keresni a hibát. Kata nem véletlenül nem vállalta a közös utat férjével, állítólag olyan sebet kapott tőle, ami nehezen heged be, ha begyógyul egyáltalán. Ezzel együtt leülnek beszélgetni, ha Péter hazajött a gyerekekkel, de azt még senki, ők maguk sem tudják, mire jutnak. Egy biztos, mindenki drukkol nekik”

– tudta meg a lap a házaspár egyik közeli barátjától.

Győzött és csoportelső a magyar férfi vízilabda-válogatotthttp://www.life.hu/news/20160815-gyozott-brazilia-ellen-es-csoportelso-a-magyar-ferfi-vizilabda-valogatott-a-rioi-olimpian.htmlRészegen őrjöng Johnny Depp - videóhttp://www.life.hu/intim/20160814-amber-heard-szineszno-johnny-depp-felesege-videora-vette-a-ferjet-orjonges-kozben.htmlHugh Grant: A megcsalás jót tesz a házasságnakhttp://www.life.hu/intim/20160814-hugh-grant-angol-szinesz-a-megcsalasrol-meselt.htmlPár év alatt bombanő lett Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/sztarok/20160814-jennifer-lawrence-26-eves-lett-bombano-lett-a-szineszno.htmlPhelps: Ez nem a karrierem vége, hanem egy új utazás kezdetehttp://www.life.hu/news/20160814-michael-phelps-uszo-olimpikon-azt-mondta-most-mar-tenyleg-visszavonul.htmlTöbb millió dollárt bukhat David és Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/otthon/20160814-tobb-millio-dollart-bukhat-david-es-victoria-beckham-a-franciaorszagi-hazuk-miatt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.