Mérgében felszívódott! Eltűnt rajongói szeme elől Justin Bieber

Selena Gomez fotó Justin Bieber Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes a jelek szerint nagyon megharagudott egykori kedvese kommentjeire, így hamar megszabadult a közösségi oldalától. A sztárnak körülbelül 77 millió követője volt. 

Justin Bieber először csak rajongói miatt akadt ki, akik új csajára, Sofia Richie-re tettek nem éppen kedves megjegyzéseket, majd csatlakozott hozzájuk az énekes exe, Selena Gomez is. A fiúnak nem tetszett Selena kioktató beszólása az Instagramon, végül odáig jutott a szópárbaj - jobban mondva a chatpárbaj - hogy az énekes törölte magát a közösségi oldalról - írja a Justjared.

Forrás: Life.hu

Egyelőre nem tudni, hogy Justin tervei között szerepel-e, hogy újra regisztrál az oldalra. A rajongók mindenesetre rendkívül csalódottak. Arról a rengeteg pénzről pedig ne is beszéljünk, ami 77 millió követő után járt a popsztárnak.

Sztárok akkor és most – Így indult Rúzsa Magdi és Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20160810-ruzsa-magdi-toth-gabi-tolvai-reni-der-heni-akkor-es-most-megmutatjuk-hogyan-indultak-a-megasztarbol.htmlA magyar zenei élet első számú dívái a kezdetekkor teljesen más külsővel léptek a tehetségkutató zsűrije elé. Igaz, ma már Rúzsa Magdi, Dér Heni, Tolvai Reni és Tóth Gabi máshogy festenek, érdekes utat jártak be a szárnypróbálgatástól a sztárságig. TV + SztárokOrigoDöbbenetes dolgot tett Johnny Depp - elment az esze?http://www.life.hu/sztarok/20160815-amber-heard-allitja-johnny-depp-levagott-egy-darabot-az-ujjabol.htmlÚjabb hihetetlen történetre derült fény a Depp-Heard románcból. TV + Sztárok--Rihanna színészi babérokra törthttp://www.life.hu/sztarok/20160815-rihanna-szineszi-baberokra-tort-az-ocean-s-eight-cimu-filmben-szerepel-majd.htmlNyilvánosságra hozták az Ocean's Eight szereplőinek listáját: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter és Mindy Kaling mellett Rihannát is láthatjuk majd a szuperprodukcióban.TV + Sztárok--Sérülésnyomokat rejteget Johnny Depp feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20160815-amber-heard-serulesnyomokat-rejteget-eppen-valik-johny-depp-szinesztol.htmlA színésznő éppen válófélben van, ügyük pedig nem a nyilvánosság kizárásával zajlik. Amber Heard igyekszik olyan keveset mutatkozni, amilyen keveset csak lehet, ám legutóbb lencsevégre kapták a reptéren, ráadásul csúnya sérülésekkel a kezén. TV + Sztárok--Bemutatjuk Tatár Csilla utódját: Íme Kraszkó Zita!http://www.life.hu/sztarok/20160814-kraszko-zita-lesz-tatar-csilla-utodja-a-magyarorszag-szeretlek-cimu-musorban.htmlKiderült, ki lesz Harsányi Levente partnere a Magyarország, szeretlek! című műsorban. Nos, az új csapatkapitány Kraszkó Zita, akit augusztus 28-án már láthatnak is a nézők a Duna TV-n 19.30 órától vasárnap es­ténként. TV + SztárokOrigoXantus Barbara: „Nem mániám, hogy a fiam is színpadon legyen”http://www.life.hu/sztarok/20160812-xantus-barbara-szineszno-nyari-tervekrol-fellepesekrol-es-gyermekei-szineszi-ambicioirol-meselt.htmlA színésznő nem szeret hosszú időre szabadságra menni, mert lételeme, ha a színpadon játszhat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.