Miranda Kerr végre elárulta, mit gondol exférje pucér nyaralós képeiről

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Joe Scarnici -
pénisz pucér Miranda Kerr Orlando Bloom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orlando Bloom pucér nyaralós képei felrobbantották a netet a hónap elején. Miranda Kerr, a színész exneje eddig várt, hogy elmondja, mi a véleménye a történtekről. 

Orlando Bloom nemrég Katy Perryvel romantikázott, és nem érezte fontosnak, hogy fürdőnadrágot húzzon. Hála a paparazziknak, a fél világ megcsodálhatta a színész méretes férfiasságát. Az anyaszült meztelen képekre reagált most a dögös Miranda Kerr az ausztrál Kyle Sandilands és Jackie 'O' Henderson rádiós műsorában.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Joe Scarnici

"Küldött nekem üzenetet a képek megjelenése előtt. Azt írta, nagyon sajnálja, de néhány olyan fotó készült róla, és szólni akart, mielőtt kikerülnek a netre. Én meg mondtam, mégis mi a fenét gondolt...Persze valószínűleg nem gondolkodott..." - mondta a szépség, aki nevetve hozzátette, lehet, hogy küld exférjének néhány fürdőnadrágot a kollekciójából, biztos, ami biztos.

Miranda viccelődött azzal is, hogy Orlando után Justin Bieber is megmutatta pucér férfiasságát. A modell szerint hamarosan még több sztár fog villantani, és lehet, hogy mindnek küld majd a fürdőruha kollekciójából, hiszen ezek szerint szükségük van fürdőnadrágra.

Meglepő történt? A kezdés előtt cserélték le a VV8 egyik játékosáthttp://www.life.hu/sztarok/20160829-orakkal-a-kezdes-elott-csereltek-le-a-valovilag-egyik-jatekosat.htmlAz egyik jövendőbeli villalakó felszívódott, ezért VV Dávid került be a műsorba. TV + Sztárok--Majka a több lábon állás bajnoka a hazai celebvilágbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160831-majka-majoros-peter-mindenbol-kepes-penzt-csinalni-a-sportbol-is.htmlTévés- és rapperkarrierje mellett sikeres üzleti vállalkozások fűződnek a nevéhez, nemrégiben pedig újabb bizniszbe vágott: sportfogadási tippeket ad. TV + Sztárok--Ismerd meg a Való Világ legújabb lakóját: csinos barnával erősít a csatorna http://www.life.hu/sztarok/20160830-valo-vilag-uj-villalako-az-uj-vv8-szereplo-egy-dogos-barna-pultoskent-dolgozik.htmlMakacsnak és türelmetlennek tartja magát az új VV8-szereplő, aki augusztus 30-án költözik be a villába. TV + Sztárok--Star Academy: szerelmi háromszög bonyolítja az együttélésthttp://www.life.hu/sztarok/20160830-star-academy-szerelmi-haromszog-hegyi-david-balogh-brigitta-szandra.htmlSok, tehetséges fiatal nő és férfi van összezárva a Star Academy falain belül, így szinte természetes, hogy némi vonzalom is kialakul, csak arra nem számított senki, hogy ilyen gyorsan! Szerelmi háromszög van kialakulóban. TV + Sztárok--BulvárRap: "Hajdú Péter magányos szelfit lőtt"http://www.life.hu/sztarok/20160830-bulvarrap-hegyi-rolival-hajdu-peter-maganyos-szelfit-lott.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le!TV + SztárokOrigoTök pucéran, nagy pocakkal pózol Kim Kardashian leendő sógornőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160830-tokpuceran-nagy-pocakkal-pozol-kim-kardashian-leendo-sogornoje-blac-chyna.htmlBlac Chyna megmutatja, hogy nem csak Kim Kardashianról kell szólnia a híreknek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.