Titokban vette el kedvesét Feke Pál

Forrás: www.fekepal.hu, Gyenesei Leila hivatalos Facebook oldala -
házasság Gyenesei Leila Feke Pál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem verte nagy dobra Feke Pál és Gyenesei Leila az esküvőjüket, szépen csendben házasodtak össze a rokonok és a barátok előtt. Azért természetesen a buli sem maradt el.

Nagy mérföldkőhöz ért Feke Pál és szerelme, Gyenesei Leila csapatvilágbajnok öttusázó kapcsolata: összeházasodtak. A barátokon és a családon kívül senki nem tudott az eseményről, ami éppen olyanra sikerült, amilyenre szerették volna.

Forrás: www.fekepal.hu, Gyenesei Leila hivatalos Facebook oldala

"Pontosan úgy sikerült az esküvőnk, ahogyan elterveztük, és amilyenek mi vagyunk, volt benne mélység és lazaság is. Felejthetetlen marad ez a nap, mert azokkal oszthattuk meg a boldogságunkat, akik fontosak nekünk. A legközelebbi barátok, sporttársak, rokonok voltak jelen életünk fontos eseményén. Megkoronáztuk a szerelmünket" - mondta a színész a Blikknek. A pár Egerben mondta ki a boldogító igent, a bulit pedig egy helyi pincészetben tartották. A mézesheteket Ázsiában fogják tölteni.

Fotó: Bielik István - Origo

Az örömapa is elárult pár részletet az esküvőről, valamint arról is, hogy mennyire várja már az unokák érkezését. "Az esküvőt és a lakodalmat is ebben a kedves kisvárosban tartottuk, egy közismert pincészetben. A rokonok és barátok közül sokan összekötötték a lagzit egy hosszú hétvégével. Az idő is gyönyörű volt, szikrázó hétvége, kívánni sem lehet szebbet. Egy kívánságom mégis maradt, az pedig az unokák érkezése. Van egy kedves családi hagyományunk, a kelengye- vagy katonaláda. Amikor valamelyik unokám 4-5 éves lesz, akkor elkészítjük a ládáját, amibe a szalma közé 20 üveg bort és egy üveg pálinkát helyezünk abból az évjáratból, amikor megszületett. Fotók készülnek, én írok egy levelet, és ezeket közösen beletesszük, lezárjuk, és csak akkor nyitjuk ki, amikor 18 éves lesz a csemete. Már 4 unokám van, de maradt még 2 üres ládám, optimista vagyok" - mesélte a büszke apuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.