Így kenegeti Kasza Tibi Voksán Virág testét: sikamlós helyzet!

szexi videó Cooky Voksán Virág Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igencsak szexi jelenetnek lehettek szemtanúi az Ezek Megőrültek! nézői. A mindig cserfes műsorvezetők rövid ideig megszólalni sem tudtak a modell idomai láttán. 

Kasza Tibinek Voksán Virág testét kellett vazelinnel bekennie, mielőtt neki kezdtek volna a játéknak. A műsorvezető nem kapkodta el a dolgot, hiszen a jelek szerint nagyon élvezte ezt a néhány másodpercet. A modell az Emberteke csúszása végén további csodás pillanatokat okozott, ezt pedig már Cooky sem hagyta szó nélkül. Íme:

Retteg a víztől Voksán Virág

Voksán Virág az Ezek Megőrültek! című celebműsor kapcsán mesélt arról, hogy egy gyerekkori trauma miatt retteg attól, hogy víz alá kerül.
Gregor Bernadett: “Munkakutyának hívom magam”http://www.life.hu/sztarok/20160908-gregor-bernadett-munkakutyanak-hivja-magat-nem-banja-a-sok-feladatot-es-nem-borul-ki.htmlGregor Bernadett számára az egész év a megfelelésről szól, ezért ő kifejezetten élvezi a nyarat, amikor végre feltöltődhet. Erre meg is találta a megfelelő helyszínt, de most újra elkezdődik a forgatag. TV + Sztárok--Összeomlott Lagzi Lajcsi fiahttp://www.life.hu/sztarok/20160908-osszeomlott-lagzi-lajcsi-fia-nem-birja-a-hercehurcat.htmlÚjra átvizsgálták Lagzi Lajcsi birtokát, őt magát pedig újra kihallgatták. A zenész fia egyre kevésbé bírja a feszültséget. TV + SztárokOrigoSzerelmi dráma: az RTL sztárja nem biztos a kapcsolatábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160907-szerelmi-drama-a-neyro-parosban-kiraly-peti-es-kovacs-dori-kozott-dori-szerint-sok-a-konfliktus-a.htmlA Nyerő Páros ezúttal sem volt fordulatoktól és feszültségtől mentes! Kovács Dóri kitálalt a lányoknak kapcsolatáról, amit persze párja is meghallott. TV + SztárokOrigoPeller Anna teljesen kiborult: ajtócsapkodással távozotthttp://www.life.hu/sztarok/20160907-peller-anna-kiborult-a-nyero-parosban-a-csajoktol-ajtocsapkodassal-tavozott-a-szobabol.htmlA Nyerő Páros villájában sem fenékig tejfel az élet, ott is kialakultak a konfliktusok! Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjait kirekesztették, ennek okáról beszéltek éppen a lányok, amikor Peller Anna felkapta a vizet. TV + Sztárok--Micsoda összegek! Britney Spears 130 milliót dobott ki az ablakon http://www.life.hu/sztarok/20160907-britney-spears-nem-sajnalja-a-penzt-130-milliot-fizetett-egykori-menedzserenek.htmlAz egykori tinibálvány sok-sok év után újra normális életet él. Hiába azonban a siker, ha a múltjából néhányan a mai napig zsarolják őt. TV + Sztárok--Itt a vég: szakított Taylor Swift és Tom Hiddlestonhttp://www.life.hu/sztarok/20160907-szakitott-taylor-swift-es-tom-hiddleston.htmlRémes nap ez a mai, pláne, amióta megtudtuk, hogy pár hónap után búcsút mondott egymásnak a showbusiness legígéretesebb álompárja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.