Itt a vége: Polyák Lilla és Homonnay Zsolt 15 év után elváltak

Forrás: Red Lemon Media -
színész házaspár Polyák Lilla pár Homonnay Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori színészpáros tavaly decemberben jelentette be, hogy húsz év együttélés után végleg elválnak útjaik, csütörtökön pedig a bíróság kimondta a válásukat.

A Madách és az Operettszínház sztárjai több esélyt is adtak a kapcsolatuknak, és maguk is bíztak abban, hogy meg tudják oldani a problémái­kat. Ám egy idő után sajnos be kellett látniuk, hiába próbálkoztak, nem jártak sikerrel. Lilla és Zsolt a legnagyobb békében megegyezve mondtak búcsút egymásnak. Ezt a Blikk kérdésére mindketten meg is erősítették.

Forrás: Red Lemon Media

"Mindkettőnk számára nehéz időszak zárult le. Most már papíron is elváltunk. Mindenben megegyeztünk, nem volt semmilyen vitás kérdés. A gyermekeinket - ahogy eddig is - továbbra is közösen neveljük. Barátként távoztunk a bíróságról" - mondta a színésznő. Homonnay Zsolt osztotta volt párja véleményét. "Ahogy Lilla is mondta, továbbra is jó, baráti viszonyban vagyunk egymással. Mindig is fontos része lesz az életemnek, hiszen ő a fiaim édesanyja, ami egy örök kapocs köztünk" - magyarázta a Blikknek az énekes. Pár nap múlva egy újabb kihívást kell mind a kettejüknek teljesíteni: az egykori házaspár vasárnaptól egymás ellen versenyez majd a TV2 Sztárban sztár című show-jában.

Gyermeket szeretne Polyák Lillától fiatal kedvese

Gömöri András Máté és Polyák Lilla kapcsolata nagy sebességre kapcsolt. A fiatal színész és Lilla között már a gyermekvállalás is szóba került.
Boldog születésnapot, Hugh Grant!http://www.life.hu/sztarok/20160909-boldog-56-szuletesnapot-hugh-grant.htmlPénteken töltötte be 56. születésnapját az egyik kedvenc színészünk, Hugh Grant. TV + Sztárok--Egész jó bőrben van Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20160908-angelina-jolie-beszedet-tartott-igy-nezett-ki.htmlAngelina Jolie még mindig ijesztően sovány, a legutóbbi, róla készült képeken azonban kifejezetten mosolygósnak tűnt. TV + Sztárok--Kovácsovics Fruzsina az élete párját keresihttp://www.life.hu/sztarok/20160908-kovacsovics-fruzsina-szeretne-sajat-csaladot-es-az-elete-parjat-keresi-hozza.htmlKovácsovics Fruzsina teljesen késznek érzi magát a gyerekvállalásra, hiszen egész napját a kicsik között tölti: óvodában dolgozik, majd a Kicsi Óriások felvételein felügyeli csapatát. Ám még a nagy Ő nem érkezett meg az életébe. TV + Sztárok--Rákóczi Feri bevállalta: egy éven át minden nap szexel majd a párjával http://www.life.hu/sztarok/20160908-rakoczi-feri-egy-furcsa-kiserletre-adta-a-fejet-a-parjanak-nem-igazan-tetszett.htmlBár a Morning Show műsorvezetője azonnal "hazavitte" az ötletet, a párja nem igazán lelkesedett a dolog iránt. Persze Jani és Balázs azonnal faggatózásba kezdtek. TV + Sztárok--Pumped Gabo és kedvese lebuktak: szexvideó került elő a párról http://www.life.hu/sztarok/20160908-pumped-gabo-tobbszor-is-felveszi-az-egyuttletet-szexualis-eleterol-vallott-a-sztar.htmlA Nyerő Páros szerelmespárja már a sztárvillában is többször lebukott egy-egy együttlét során. Most azonban egy nem mindennapi dolog került elő: a Bors postaládájában egy szexvideó landolt. TV + Sztárok--Őt hívta ki VV Viki: íme a villa első párbajozóihttp://www.life.hu/sztarok/20160908-vv-viki-lorit-hivta-ki-parbajozni.htmlSzerda este megtörtént a ValóVilág powered by Big Brother első kihívása. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.