Gesztesi Károly fogadalmat tett - 500 napig nincs alkohol

színész rosé Gesztesi Károly alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fél éve fogadta meg, Gesztesi Károly, hogy 500 napig nem fogyaszt alkoholt. A színész korábban alkoholproblémáival került a média érdeklődésének középpontjába. Azt állítja, összeomlása oka a kimerültség volt. 

"A haverokkal még most is lejárok a Duna-partra, ahol régen nagyokat fröccsöztem. Most a limonádé különböző változatait iszom. Amikor a szokásos helyemen először limonádét kértem, néztek nagyon, kérdezték, hogy beteg va­gyok-e. Nem erőltették rám az italt, és azóta is tiszteletben tartják az új szokásomat" – mondta el Gesztesi, és hozzátette, jeleneg az alkohol szagától is rosszul van. "Én, aki napi két üveg rozét lazán megittam! Amióta kimondtam, hogy nem iszom 500 napig, megérzem 8 méterről, ki mit iszik" - jelentette ki.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Rájöttem, hogy 53 évesen nem kell nyugdíjba mennem. Dolgoznom kell még, van mit elmondanom. Egyre nehezebben, de betartottam a fél évet, amit megígértem. Kíváncsi voltam, hogy milyen hatással lesz rám a hosszas pihenés. Minden színésznek szüksége lenne egy ilyen féléves visszavonulásra" – mondta a Blikknek Gesztesi, aki az összeomlásáért a kimerültséget okolja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.