Gesztesi Károly fogadalmat tett - 500 napig nincs alkohol

színész rosé Gesztesi Károly alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fél éve fogadta meg, Gesztesi Károly, hogy 500 napig nem fogyaszt alkoholt. A színész korábban alkoholproblémáival került a média érdeklődésének középpontjába. Azt állítja, összeomlása oka a kimerültség volt. 

"A haverokkal még most is lejárok a Duna-partra, ahol régen nagyokat fröccsöztem. Most a limonádé különböző változatait iszom. Amikor a szokásos helyemen először limonádét kértem, néztek nagyon, kérdezték, hogy beteg va­gyok-e. Nem erőltették rám az italt, és azóta is tiszteletben tartják az új szokásomat" – mondta el Gesztesi, és hozzátette, jeleneg az alkohol szagától is rosszul van. "Én, aki napi két üveg rozét lazán megittam! Amióta kimondtam, hogy nem iszom 500 napig, megérzem 8 méterről, ki mit iszik" - jelentette ki.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Rájöttem, hogy 53 évesen nem kell nyugdíjba mennem. Dolgoznom kell még, van mit elmondanom. Egyre nehezebben, de betartottam a fél évet, amit megígértem. Kíváncsi voltam, hogy milyen hatással lesz rám a hosszas pihenés. Minden színésznek szüksége lenne egy ilyen féléves visszavonulásra" – mondta a Blikknek Gesztesi, aki az összeomlásáért a kimerültséget okolja.

Kombinéban szelfizett Julianne Hough - csak nem így lép a vörös szőnyegre? http://www.life.hu/sztarok/20160912-kombineban-szelfizett-julianne-hough-szineszno.htmlKissé alulöltözötten fotózkodott a világsztár. De jól állt neki! TV + SztárokOrigoHarrison Ford bejárja az egész országot: micsoda fotók! http://www.life.hu/sztarok/20160912-harrison-ford-tobb-helyen-is-megfordult-az-orszagban-foto-a-rajongoktol.htmlA színész nem csupán a turisták által kedvelt belvárosi helyeken, hanem bárhol felbukkanhat. Vasárnap a Szentendrei-szigeten bicajozott, és egy kutyás párnak, valamint egy születésnapos lánynak okozott nagy örömet. TV + Sztárok--Sarah Jessica Parker beújít: Különleges szerepet vállalt elhttp://www.life.hu/sztarok/20160912-enekesnot-jatszik-kovetkezo-filmjeben-sarah-jessica-parker.htmlÉnekesnőt játszik és dalra is fakad következő filmjében Sarah Jessica Parker amerikai filmcsillag - írta a BBC News.TV + Sztárok--Szabó Zsófi úgy érzi, szerelme eltávolodott tőle a sztárvillábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160912-szabo-zsofi.htmlÚgy tűnik a bezártság még a rutinos sztárokat is próbára teszi, ahogyan Szabó Zsófit és kedvesét, Zsoltit is. A hálószobában pedig emiatt el is indult egy nagy beszélgetés... TV + Sztárok--"Úgy ültél, mint egy nyugdíjas!" - Valkó Eszter kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20160912-valko-eszti-es-parja-sem-tudnak-vita-nelkul-letezni-a-villaban.htmlValkó Eszti és férje Radócz Péter még mindig a sztárvilla csapatát erősítik a Nyerő Páros műsorában, annak ellenére, hogy volt amikor rezgett náluk a léc és a kieső zónába kerültek. TV + SztárokOrigoMeryl Streep Hollywood legnagyobb dívája - néha bizony őt is zavarba lehet hoznihttp://www.life.hu/sztarok/20160912-meryl-streep-hollywood-legnagyobb-divaja-a-life-hu-olvasoinak-kedvence.htmlMeryl Streep a világ egyik, ha nem a legnagyobb divája. Azon kevesek közé tartozik, akiket nem őrölt fel az amerikai álom, nem szívta magába a plasztika világa, és akinek van tehetsége hosszú évtizedek óta töretlenül a világ legjobbjai között helytállni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.