Szabó Zsófi bevállalta! Az Instagramon mutatta új külsejét

Nyerő páros műsorvezető Szabó Zsófi bajusz Kis Zsolt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető kackiás szőrzete mellett egy kalapot is magára „öltött". Így mulatott a minap a fővárosi dugóban Szabó Zsófi.

A Nyerő páros sztárja vőlegényével, Kis Zsoltival a legjobb 4 közé jutott a sztár realityben. Naponta bizonyítják egymásnak és a külvilágnak is, hogy mennyire szeretik és tisztelik egymást. Bár Zsófi egy igen határozott egyéniség, a nadrágot azért mégis a pár férfitagja hordja. Ennek ellenére most mégis Zsófi az, aki bajuszt növeszett és ostort csatogtatott. A kalapos,

férfias megjelenése

mellé, vegetáriánus létére, még egy kolbászba is beleharapott. No nem arról van szó, hogy elment az esze a csinos színésznőnek, pusztán egy fotóeffekttel szórakoztatta magát a fővárosi dugóban.

#funnyday

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által közzétett videó,

Szabó Zsófi hamarosan férjhez megy: Megtudtuk ki lesz ott az esküvőn!

Szabó Zsófi bravúros módon néhány hét alatt szervezte meg esküvőjét, szerelmével, Zsoltival. Nem sokat árult el eddig a közelgő nagy napról, annyi viszont kiderült, ki lesz rajta biztosan a vendéglistán.

Kiválasztás: VV Dinát küldik párbajozni a villalakókhttp://www.life.hu/sztarok/20160918-valovilag-kivalasztas-vv-dinat-kuldik-parbajozni-a-villalakok.html"Veszekedésügyileg is elengedte magát" - mondta Mici, majd Dávidra tette a jelét. Tivynek Somán kívül mindenkivel volt konfliktusa, de végül olyasvalakire tette a plecsnijét, aki nagyon közel áll hozzá, Micire.TV + Sztárok--Kefir számára véget ért a Sztárban sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20160918-megvan-a-sztarban-sztar-masodik-elo-adasanak-kovetkezo-kiesoje.htmlVéget ért a Sztárban sztár második élő adása, megvan a következő kieső. TV + SztárokKovács Patrícia szexi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160918-kovacs-patricia-szexi-dekoltazsaval-hoditotta-meg-kozossegi-oldalat.htmlKovács Patrícia színésznő Horvátországban piheni ki az év eddigi fárasztó pillanatait, és egy olyan képpel örvendeztetett meg minket, amit csak ritkán látunk tőle. TV + SztárokOrigoAngelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata a végéhez közeledikhttp://www.life.hu/sztarok/20160916-angelina-jolie-es-brad-pitt-eltavolodtak-egymastol.htmlAlig két éve házasodott össze Angelina Jolie és Brad Pitt, a szerelmük máris zátonyra futott. Közel 10 év együttélés és 6 gyerek mellett úgy tűnik a sztárpár kapcsolata a végéhez közeleik. TV + Sztárok--Hoppá! Miley Cyrus megcsalta a vőlegényét? http://www.life.hu/sztarok/20160916-miley-cyrus-szakitas-kozeli-allapotban-van-liam-hemsworth-kiakadt-a-megcsalas-miatt.htmlMiley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata felett egyre több a viharfelhő, melyben a hírek szerint nagy szerepet játszanak az exek. TV + Sztárok--Megmutatta formás melleit Michelle Rodriguez: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160916-michelle-rodriguez-mellei-igy-mutatta-meg-kebleit-a-vilagsztar-foto.htmlA színésznővel kapcsolatban eddig is tudtuk, hogy kemény csaj, ám a legújabb fotójával minket is sokkolt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.