Pippa Middleton kitálalt: mindent elmesélt Katalin húga

Fotó: Elisabeth Hoff -
Pippa Middleton eljegyzés Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő 33 éves húgával nemrég egy hosszabb interjú készült a hamarosan megjelenő könyve kapcsán. Íme, az igazi Pippa!

Pippával az első nagyinterjú a Kensington Palota szomszédságában lévő hotelben készült. A híresség mesélt könyvéről, a Heartfeltről, és arról is, hogyan gyűjt pénzt a British Heart Foundationnek. Ám számunkra sokkal érdekesebb ennél Pippa magánélete: Katalin húga ugyanis nemrég menyasszony lett, ujján már ott csillog a háromkarátos gyémántgyűrű egy hatalmas és 12 apró briliánssal. Kedvese pedig igen tehetős: ő James Matthews, a 41 éves multimilliomos üzletember.

Pippa Middleton vőlegényével, James Matthews-zal Forrás: Northfoto

Pippa az interjúban elmondta, kemény dolog hozzászokni ahhoz, hogy állandóan figyelik minden lépését, ennek ellenére nincsenek testőrei, és

a médiamegjelenéseit is ő maga intézi.

A lányt nagyon zavarja, hogy sokan csak úgy tekintenek rá, mint az elit egyik olyan tagjára, aki semmit sem tett azért, hogy jólétben élhessen - szerinte azonban ez nagyon nem igaz. Azt pedig elutasítja, hogy ő csak egy partimacska, semmi más.

Katalin húga sportösztöndíjasként került a Marlborough College-be, majd angol irodalmat tanult az edinburgh-i egyetemen. Családja egy rendezvényen ismerte meg a királyi családot. Partiszervezőként Pippa besegített szülei cégében, az itt szerzett tapasztalatokból írta meg a Celebrate című könyvét évekkel ezelőtt, ami nagy bukás lett. "Ezért csakis magamat okolhatom, többet kellett volna várnom az írással, több tapasztalatot kellett volna szereznem" - mondta Pippa.

Fotó: Elisabeth Hoff

A lány mesélt arról is, milyen tragédiaként élte meg egyik jó barátja elvesztését, aki 31 évesen hunyt el szívrohamban. Azóta komoly segítséget próbál nyújtani a szívbetegekekkel foglalkozó alapítványnak, és ő maga is csak egészséges ételeket főz. Kedvesével, bár járnak étterembe, jobban szeretnek otthon, kettesben vacsorázni,

Pippa ugyanis szívesen süt-főz vőlegényének.

Bár mindenki azt találgatja, mikor lesz Pippa nagy napja, Katalin testvére elmondta, még nem tűzték ki az esküvő időpontját, de az valószínű, hogy valamikor 2017-ben lesz.

Kefír: "Nincs semmi baj!"http://www.life.hu/sztarok/20160919-kefir-nincs-semmi-baj-kiesett-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musorabol.htmlA V-tech egykori fontembere, Kefír esett ki a Sztárban sztár adásából. Arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen érzésekkel távozott az ország legnagyobb házibulijából.TV + SztárokOrigoBereczki számít rá, hogy Liptainál élő adásban indul meg a szüléshttp://www.life.hu/sztarok/20160918-a-sztarban-sztar-zsurije-egymast-csipkedi-az-elo-adasban-mi-tortent-veluk.htmlA mai Sztárban sztár még el sem kezdőtött, a zsűri máris egymás torkának ugrott. TV + SztárokOrigoKüszöbön az eljegyzés? Bikiniben próbálgatott gyűrűket Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/sztarok/20160919-kuszobon-az-eljegyzes-bikiniben-probalgatott-gyuruket-nicole-scherzinger-enekesno.htmlA világsztár és kedvese Olaszországban lazulgattak, itt kapták őket lencsevégre egy igen sokatmondó szituációban a szemfüles paparazzik. TV + Sztárok--Óriásira nőtt a várandós Liptai Claudia pocakja - Friss fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160918-liptai-claudia-nehany-het-mulva-varja-kisbabajat-addig-pedig-a-sztarban-sztarban-zsurizik.htmlHamarosan elkezdődik a Sztárban sztár második élő adása. Ahogy a játékosok, úgy a zsűri is készen áll a kezdésre. Liptai Claudia fotójától most is tátva maradt a szánk. TV + SztárokOrigoHűha! Merész dologra vállalkozott Kulcsár Edina!http://www.life.hu/sztarok/20160918-meresz-dologra-vallalkozott-kulcsar-edina-flyboardozott.htmlA szépségkirálynő nem riad vissza az extrém sportoktól, sőt! TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTivy durván megsértette VV Vivithttp://www.life.hu/sztarok/20160919-valovilag-tivy-durvan-megsertette-vv-vivit.htmlTivytől nem áll távol a sértegetés, ezt már megtudhattuk az utóbbi hetekben. Ezúttal a vetkőzni nagyon szerető Vivi lett a célpont. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.