Stohl András: "Félek a haláltól"

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
halál színész Stohl András család baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár lassan ötven éves lesz, így górcső alá vette az elmúlt éveket. András kritikus időszaknak tartja a változókort, és már most fél a haláltól. Úgy véli, ilyenkor az ember sok mindent átgondol. 

A színész a Story Magazinnak elárulta, hogy 24 órából 18-at biztosan dolgozik, és noha úgy véli, számára a munka olyan, mint másnak a drog, az ital vagy a cigaretta, rettentően hiányzik neki a családja.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Februárban leszek ötven, ezt hívják változókornak, a férfiaknál különösen kritikus időszak, és már most félek a haláltól. Ilyenkor az ember sok mindent átgondol, mi történt vele, és mi vár még rá. Csodálatos családom van, sajnos velük vagyok a legkevesebbet, a munkám elrabol tőlük. A nap 24 órájából 18-at biztosan dolgozom.

A munka nekem olyan, mint másnak a drog, az ital vagy a cigaretta.

Szerencsére Ancsika, a párom soha nem tesz szemrehányást, hogy miért nem jöttem időben haza, hol és kivel voltam." - nyilatkozta a színész, aki hozzátette, megbánta a korábbi évben történteket. "Ahogy sokan, én is elbliccelhettem volna például az ittas vezetést, a balesetemet, de nem akartam. A vétkeimért bűnhődnöm kell."

Stohl András lánya hatalmas döntést hozott

Nagy fába vágta a fejszéjét Stohl András lánya, Luca. A színész természetesen félti a lányát, de elfogadja a döntését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.