Nyerő páros Szabó Zsófi menyasszony születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő betöltötte a 28. életévét, amit már boldog menyasszonyként ünnepelhet, hiszen most ősszel összeköti életét szerelmével, Kis Zsolttal.

Szabó Zsófi életében egy rendkívül boldog időszak vette kezdetét, ami hamarosan ki is teljesedik. A legnagyobb vágya mindig is az volt, hogy tartozzon valakihez, ez az álma pedig maradéktalanul valóra vált. Kis Zsolt személyében találta meg azt a férfit, aki mellett le tudja élni az életét, napokon belül szerelmüket hivatalosan is megerősítik.

Az esküvőjére lázasan készülő színésznőnek még van mint ünnepelnie a menyegző előtt, hiszen most töltötte be a 28. életévét. A születésnapos Zsófi és párja egyelőre a Nyerő párosban versenyeznek az első helyért, de a végeredménytől függetlenül számukra már biztosan örömteli lesz ez az év! Az esküvő pontos dátumát még nem osztották meg a nyilvánossággal, Zsófi egyik posztjából arra lehet következtetni, hogy az igen kimondására néhány nap múlva kerül sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.