Megvan a Star Academy negyedik kiesője: Streiffert Hanna búcsúzott

Forrás: TV2 -
Star Academy Streiffert Hanna kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 tehetségkutató műsora most sem múlt el izgalmak, nagyon és kevésbé élvezetes produkciók nélkül. A nézők és a zsűri is kinyilvánította véleményét, ennek nyomán újabb tehetségnek kell elbúcsúznia az akadémiától.

A negyedik élő show-ban már Majka is tiszteletét tette, nem is volt tőle nyugta Ördög Nórinak. Megjegyzést tett az öltözetére, majd azt is megemlítette, hogy szerinte a műsorvezető beleizzadt a ruhájába. Természetesen a házigazdák beszólásain kívül is volt miért nézni a műsort, a tehetségek ismét kitettek magukért.

Forrás: TV2

Annak ellenére, hogy minden versenyző kihozta magából a maximumot, ezúttal is el kellett búcsúznunk egy énekestől. Három versenyző volt a veszélyzónában: Streiffert Hanna, Ossó Balázs és Fazekas Eszter. A nézők szavazatai alapján Fazekas Eszter nyugodhatott meg, a zsűri pedig Ossó Balázst mentette meg a kieséstől, így Streiffert Hannának kellett elbúcsúznia az akadémiától, aki nem először, de most utoljára volt a veszélyzónában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.