Itt a videó - Csodáld meg Szabó Zsófi esküvőjének minden részletét

esküvő Szabó Zsófi videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Fogadjátok szeretettel esküvőnk legszebb pillanatait!" - írta Zsófi a Facebookon, mikor megosztotta a régen várt felvételt.

A posztban a színésznő köszönetet mond a számukra oly fontos embereknek, kiemelve a rendezvényszervezőket, akik pont olyan világraszólóvá tették az esküvőt, mint amilyent Zsófik megálmodtak. Sorait pedig egy szerelmi vallomással zárja, amik Zsoltinak, az újdonsült féjnek szólnak: "Drága férjem! Visszavonhatatlanul szeretlek!"

Végre egy képen Ryan Gosling és Harrison Fordhttp://www.life.hu/sztarok/20161007-kozos-foton-ryan-gosling-es-harrison-ford.htmlMicsoda? Vajna Timi chippendale show-ra vitte nagymamájáthttp://www.life.hu/sztarok/20161007-vajna-timi-chippandale-showra-vitte-idos-nagymamajat.htmlA kamerák és Mici előtt maszturbált VV Krisztián (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161007-vv-krisztian-eddig-birta-onkielegitest-vegzett-az-agyban-a-villalako.htmlFél éve szeretője van Angelina Jolie-nak? – Ez lehet a válás valódi okahttp://www.life.hu/sztarok/20161007-angelina-jolie-allitolag-fel-eve-szeretot-tart-milliardos-uzletemberbe-szeretett-bele.htmlOszter Sándor megszólalt az ellene folyó bírósági ügyrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161007-oszter-sandor-megszolalt-facebookon-az-ellene-felhozott-vadakkal-kapcsolatban-nem-ismeri-el.htmlMikor vállalja fel Kevin Spacey, hogy meleg?http://www.life.hu/sztarok/20161007-kevin-spacey-meleg-emmy-dijatadon-a-meleg-evan-lowensteinnel-jelent-meg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.