Dögös belépővel érkezett Ábel Anita: Ő pótolja Liptai Claudiát

Forrás: TV2 -
Sztárban sztár Ábel Anita Liptai Claudia zsűri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár csapatához a csatorna egy ismert arca, Ábel Anita csatlakozott. Persze, ezt egy igen csillogó belépővel tette. 

A fiúk azonnal elkezdték kóstolgatni a frissen jött zsűritagot, így igen vicces pillanatok vették kezdetét. Anita vette a poénokat, így a jelek szerint jól beilleszkedett a csapatba. Majka, András és Zoli is ismerte korábbanról a sztárt. Liptai Claudia kisfia hamarosan megszületik, ezért ő úgy döntött, hogy mostantól inkább otthonról nézi a műsort.

Egy hang belül azt mondta, hogy most már egy fotelben figyeljem a Sztárban sztárt - üzente Liptai Claudia.

Kiderült: ez a Zámbó család nagy titkahttp://www.life.hu/sztarok/20161016-zambo-csalad-nagy-bejelentesre-keszulnek-zambo-jimmy-emlekkoncert.htmlZámbó Jimmy nővére, Marietta óriási bejelentéssel lepte meg a rajongókat. A család nagy tervekre készül. TV + SztárokOrigoSarka Kata és Hajdú Péter 7 éves lánya negyedmilliós mobilt villantott?http://www.life.hu/sztarok/20161016-sarka-kata-es-hajdu-peter-7-eves-lanya-noncsika-negyedmillios-mobilt-villantott.htmlA válófélben lévő Hajdú Péter a hétvége folyamán apa-lánya programot szervezett Noncsival, és egy közös képet is posztoltak a Facebookra. TV + Sztárok--Elképesztő! Így festett Schobert Norbi 1985-benhttp://www.life.hu/sztarok/20161015-schobert-norbert-fitneszguru-igy-festett-1985-ben-elkepeszto-fotot-posztolt.htmlHát ez voltam 1985-ben.... TV + Sztárok--"Felfordult a gyomrom" - Baukó Éva kiakadt a ValóVilágrahttp://www.life.hu/sztarok/20161015-bauko-eva-kiakadt-a-valo-vilagra-felfordult-a-gyomra-vv-soma-es-evelin-videojatol.htmlBaukó Éva arról híres, hogy őszintén, kertelés nélkül kimondja azt, amit gondol. Facebook-oldalán ezúttal azt a műsort - vagyis inkább annak szereplőit - bírálta, ahonnan ő is indult. Szerinte ez a ValóVilág egyszerűen undorító. TV + Sztárok--"Ha felvettük a kardot, induljunk el a csatába" - ByeAlexben szerelme tartotta a lelkethttp://www.life.hu/sztarok/20161015-byealex-az-enekes-most-erzi-magat-kesznek-interju-az-x-faktor-egyik-mentoraval.htmlBár ma már az X-Faktor egyik mentorszékében foglal helyet, Alex korábban sokat szenvedett, hogy elfogadják a munkásságát. TV + Sztárok--57 éves lett Rudolf Péter Kossuth-díjas színművészhttp://www.life.hu/sztarok/20161015-rudolf-peter-az-uvegtigris-lalija-57-eves-lett.htmlRudolf Péter kiváló művész nemcsak színészként, de szinkronszínészként és rendezőként is felejthetetlent alkotott. Rengeteg darabban láthatta a lelkes színházba járó közönség, legtöbbeknek mégis az Üvegtigris tulajdonosa jut róla eszükbe. TV + SztárokFotó: Tuba Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.