Fordulat a Való Világban! Vv Tivy feladja a játékot?

Forrás: rtl.hu -
VV Zseraldin VV Tivy Való Világ 8 RTL2 VV Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tivy nem találja a helyét a villában, mióta lelkitársa, Zseri kiesett a párbajon Mici ellen. Bár a fiatal lány már szerelmet is talált a villa falain kívül, villabéli szerelme szenved hiánya miatt...

Vajon Tivy akkor is siratná a villa legfiúsabb lányát, Zserit, ha tudná, hogy a lány már rég elfelejtette őt, sőt már másba szerelmes? A fiatal lány ugyanis alig pár nappal a párbaj után közösségi oldalán tudatta ismerőseivel, hogy kapcsolatban van. Boldognak tűnik és szerelmesnek. Ezzel szemben viszont Tivy a lány kikerülése óta árnyéka önmagának, egyfolytában sír és kesereg. Megőrjíti őt az a tény, hogy Zseri már nem lakik velük.

Forrás: rtl.hu

"Vasárnapig, hogy ha nem leszek jobban, akkor kimegyek. Kérek egy zöldet!"- mondta összetörve a Szökik a málna sztárja.

Evelin szintén összetört a lány kiesése után, ő is azon gondolkozik, hogy feladja a játékot, hiszen Zseri nélkül számára sincs értelme a benti létnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.