Anger Zsoltra is rátalált a szerelem

Forrás: HBO -
Dobó Kata Anger Zsolt szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata és Anger Zsolt kapcsolata még a nyár előtt véget ért, és bár akkor valószínűleg mindketten szenvedtek egy kicsit a magánytól, mára sikerült megtalálniuk a boldogságot. Anger Zsolt nemrég tette nyilvánossá: egy színésznővel randizik.

Nyár elején derült ki, hogy Dobó Kata és Anger Zsolt viszonya megromlott, szakítottak. Az okokról csak találgatni lehetett, egyikük sem akart beszélni arról, mi történt, miért nem működött. Szerencsére azonban mára mindketten megtalálták a boldogságot, Dobó Kata és Anger Zsolt is vállalta a nyilvánosság előtt a kapcsolatát.

Forrás: HBO

Katáról is csak nemrég derült ki, hogy Zsidró Tamás mesterfodrásszal szerettek egymásba, amit meg is erősítettek. A kettőjük kapcsolata tehát nem csak találgatás, tényleg boldogok és remekül érzik magukat egymás társaságába. Anger Zsolt pedig maga osztotta meg örömét Facebook-oldalán. Azt is megmutatta, ki az ő szívének választottja. Nem más, mint Mettler Emese színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.