Így éli mindennapjait Vujity Tvrtko Amerikában

Forrás: TV2 -
tévés műsorvezető Amerika Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hónappal ezelőtt az ismert tévés úgy döntött, elhagyja az országot és új életet kezd a tengerentúlon. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Tvrtko már egy jó ideje Amerikába, Washingtonba költözött, méghozzá a családjával. A tévés és felesége, Gyöngyi sokáig "válogattak" a városok között, végül Washington mellett tették le a voksukat.

Forrás: TV2

"A nagyfiam, Benjamin és Barnabás ide jártak óvodába, ismerik a helyet, vannak itt barátaik. Most egy gyönyörű környezetben lévő, szép lakásban lakunk, kerüljük a fényűzést, és ez a továbbiakban így is marad. Egyelőre csak hárman élünk itt, hiszen Gyönygyi - a legkisebb fiammal, Bendegúzzal - Angliában vannak, ott edzősködik....Mindenesetre nemsokára megérkeznek hozzánk, nem sokkal később pedig irány Haiti a nagyobb srácokkal, ahol mind a hárman a Haiti Magyar Iskola és Árvaházban fogunk dolgozni: ők ifjúsági segítőként, én pedig segélymunkásként" - írta a volt műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.