Így reagáltak a sztárok Donald Trump győzelmére

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Benjamin Krain -
katy perry Majka Donald Trump Ördög Nóra Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A várakozásokkal és az előzetes közvélemény-kutatásokkal ellentétben nem Hillary Clinton nyerte az amerikai elnökválasztást. Donald Trump költözhet be a Fehér Házba, ami a sztárok körében is hatalmas meglepetést okozott. Így reagáltak itthon és külföldön a milliárdos győzelmére.

Nagy meglepetést okozott Donald Trump, mivel a várakozásokkal ellentétben ő nyerte meg az amerikai elönkválasztást. Hillary Clinton elismerte verségét, a milliárdos elnök pedig már meg is tartotta győzelmi beszédét. Hiába szóltak a közvélemény-kutatások arról, hogy biztosan a koábbi First Lady nyer, nem így lett. Az eredmény meglepte a hazai és a külföldi sztárokat is, íme, a reakciók.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Benjamin Krain

Hajdú Péter röviden és tömören reagált Trump Győzelmére

Ördög Nóra láthatóan nagyon meglepődött, hogy nem Hillary Clinton nyert

Úgy tűnik, Majka nem örül Donald Trumpnak, de nincs egyedül

Király Vikotr sem érti, hogy mi történt

The face of a man who doesn't understand! #whathappened #wakeup #confused

Official Instagram of (@kiralyviktor) által közzétett fénykép,

A külföldi sztárok többsége teljesen ledöbbent az eredmény után. Katy Perry például végig Hillary Clinton mellett kampányolt. "Soha nem leszünk némák" - írta Twitter-oldalára.

Lady Gaga is a volt Frist Ladyt szerette volna a Fehér Házban tudni, undorító és szégyenteljes dolognak tarjta Trump győzelmét.

Beyoncé még nem reagált az eredményre, de ő is Hillary mellett állt, és arra buzdította rajongóit, hogy az egykori First Ladyre szavazzanak.

Természetesen Trumpnak is voltak támogatói a sztárok közül, Steven Segal gratulált a milliárdosnak győzelméhez, amit lenyűgözőnek tart. Leírta, alig várja, hogy Amerikát újra naggyá tegye.

Ahogy Kirstie Alley színésznő is dicsérte Donald Trumpot, amiért a körülmények ellenére sikerült megnyernie a választást

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.