Több szexet akarna Várkonyi Andrea

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
konzervatív Várkonyi Andrea szex Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többször bújna ágyba Várkonyi Andrea, mint párja, Bochkor Gábor.

2006 óta él boldogságban Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor, eddig nagyjából a botrányok és intrikák is elkerülték őket. Most azonban a Micsoda nők! Várkonyi Andreával című műsor következtében Andi többet beszél magáról, mint eddig. Betekintést nyerhetünk a magánéletébe, így olykor érdekes dolgokat is hallhatunk.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Például bevallotta, hogy

ő többször bújna ágyba,

mint kedvese. Az is kiderült, hogy a szexuális együttlétek mennyiségén túl a minőséggel kapcsolatban is lennének elképzelései. Szívesen

kipróbálna új dolgokat az ágyban,

de ezekről Gábor hallani sem akar. Lehet, hogy Bochkor konzervatívabb hozzáállása a korkülönbségnek köszönhető? A rádiózás királya kerek perec kijelentette a hot! Magazinnak:

"Ágyon kívül igen, házon kívül nem vállalom."

Forrás: TV2

Reisz András szenvedélye miatt nem vállal gyerekethttp://www.life.hu/sztarok/20161110-reisz-andras-inkabb-a-vonatokat-valasztja-mint-egy-csaladot.htmlSzeretne gyereket Reisz András, de szerinte ez nem fér össze a szenvedélyével. TV + Sztárok--Lajtai Kati kisfia Kinter Oszkár karján pihent az interjú alatthttp://www.life.hu/sztarok/20161110-lajtai-kati-fia-kinter-oszkar-vallan-erezte-jol-magat.htmlLajtai Kati kisfiának nem tetszett az interjú, de Kinter Oszkár kezében jobb belátásra tért a kicsi. TV + Sztárok--Megmentené családját a szegénységtől Mata Ricsihttp://www.life.hu/sztarok/20161110-azert-akar-gyozni-mata-ricsi-hogy-csaladjan-segitsen.htmlAz X-faktor versenyzője családja keserves körülményein szeretne változtatni, melyhez a tehetségkutató lehet az ugródeszka. TV + SztárokOrigoJohn Travolta és felesége imádják a szerepjátékokathttp://www.life.hu/sztarok/20161110-john-travolta-egy-gardrobni-jelmezt-hasznal-szerepjatekhoz.htmlJohn Travolta és felesége egy gardróbnyi jelmezzel rendelkeznek, melyeket rendszeresen használnak is... TV + Sztárok--Halott édesapja üzent Medveczky Ilonánakhttp://www.life.hu/sztarok/20161110-edesapja-elhunyt-megis-uzent-medveczky-ilonanak.htmlIlona édesapja elképesztő módon üzent lányának, pedig a díva eredetileg keresztanyja érkezésére számított. TV + Sztárok--Hódi Pamela végre megmutatta jegygyűrűjéthttp://www.life.hu/sztarok/20161109-hodi-pamela-eljegyzesi-gyurujevel-pozol-a-facebookon.htmlOktóber végén kérte meg Berki Krisztián szerelme, Pamela kezét. A celebmami azóta is ragyog és lázasan készül az esküvőre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.