Vége a szerelemnek: 18 hónap után szakított Bella Hadid kedvesével

The Weeknd Bella Hadid szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint egy évig alkotott egy párt Bella Hadid és a The Weeknd, de sajnos a kapcsolatuk zátonyra futott. Nem volt ideje egymásra a fiataloknak, de még mindig szeretik egymást, ezért azt tervezik, hogy a barátság megmarad köztük.

Még egy hónappal ezelőtt minden a legnagyobb rendben volt Bella Hadid és szerelme között, vagy legalábbis úgy tettek, mintha. A modell születésnapján ugyanis boldogan ölelgették egymást, semmi nem utalt arra, hogy probléma volna köztük, most mégis megerősítették a szakítás hírét.

A 20 éves Bella Hadid és a 25 éves The Weeknd állítólag azért vetett véget a kapcsolatuknak, mert már egyáltalán nem volt idejük egymásra. A rapper a zenei projektjeivel van elfoglalva, a modell pedig épp a nagy debütálásra készül a Vicotria's Secretnél. Nem csoda, hogy nem tudták összeegyeztetni az életüket, de a szakítás nem jelenti azt, hogy minden viszonynak vége köztük. Mivel jól megértették egymást azt tervezik, hogy barátok maradnak - írja a Daily Mial.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.