Egy férfi Kate Middleton életében, akiről szinte semmit nem tudunk

Forrás: AFP/John Stillwell -
James Middleton Kate Middleton testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Middleton közeli kapcsolatban áll egy férfival, akiről eddig alig lehetett hallani.

James Middleton, Kate öccse legkisebb gyermekként mindig háttérbe szorítva érezte magát két nővére mellett. Most viszont egy interjú keretein belül mesél életéről a DailyMail-nek.

Már iskolás korukban sem volt könnyű a helyzete, mert a két lány szinte mindenben tehetséges volt. Így ha a kis James valamiben sikert ért el, akkor a család viccelődve kérdőjelezte meg minden alkalommal, hogy vajon tényleg Middleton-e?

James Middleton Forrás: AFP/John Stillwell

„Mindig az volt - akár az iskolában, akár a mostani életünkben -, hogy én vagyok Kate és Pippa kisöccse. Valószínűleg ez már végig kíséri az életem. De én James Middleton vagyok" – mondta a lapnak.

Az sem segített a helyzeten, hogy nővére a brit királyi családba házasodott, mert így nem kívánt rivaldafény is szegeződött a férfira, de újra csak olyan kontextusban, mint a „hercegné öccse".

James Middleton és Katalin hercegnő Forrás: AFP

„Igyekeztem reggelente korán felkelni, hogy elsőként kapjam kézhez a nővéremről szóló újságokat. Kitépkedtem belőlük azokat a fejezeteket, amelyek Kate-ről szóltak, hogy minél kevesebbet kelljen erről beszélgetnem a környezetemmel„- mesélte őszintén James.

Később megbarátkozott a helyzettel, sikeres céget alapított, boldogna vallja magát. Büszke testvérei sikerére, együtt örül velük. Azért azt leszögezte, hogy maga miatt szeretne híres lenni, és nem a nővérei által.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.