Anna and the Barbies Star Academy zsűri Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minden héten megújuló Pásztor Annáról nem is gondolnánk, micsoda kínokat él át pusztán csak azért, hogy adásonként új külalakkal kápráztassa el at événézőket. A Star Academy zsűritagja elmondta, a fináléban viselt ruha miért fájt neki annyira, de azt is megtudhattuk az Anna and the Barbies énekesnőjétől, ő kit tippelt a tehetségkutató-reality nyertesének.
Vajna Tímea a mai napig önbizalomhiánnyal küzdhttp://www.life.hu/sztarok/20161110-vajna-timea-iden-is-keresik-a-legszebb-lanyt-onbizalomhiannyal-kuzd-az-uzletasszony.htmlIdén is csaknem ezer lány jelentkezett, hogy az ő fejére kerüljön november 20-án a TV2 műsorán a Miss Universe Hungary koronája. Vajna Tímea igyekezett olyan versenyzőket választani, akik nemcsak a szépségükkel, de belső tulajdonságaikkal is elvarázsolják majd a nézőket. Az üzletasszony szerint nem mindenki született a színpadra, ám ezt sokszor "elfelejtik" közölni velük a hozzátartozók. Timivel a szépségversenyek világáról beszélgettünk. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoMég keresi a szavakat Szőcs Reni, a Star Academy győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20161113-szocs-reni-a-star-academy-gyoztese-zenebe-fekteti-a-nyeremenyet.htmlAhogy már megírtuk, Szőcs Reni nyerte a TV2 Star Academy hetekig tartó versenyét. A Csíkszeredáról ideiglenesen Budapestre költözött lány nem merte remélni, hogy ő lesz a győztes. De már a fináléba jutott, eldöntötte, nem idegeskedik, a nézők döntésében bízik. Hogy mihez kezd a rengeteg pénzzel, és hogyan érzi magát a finálét követően, a Life.hu riporterének elmondta.TV + Sztárok--Trágár, de legalább őszinte - Megszólalt VV Tivy anyukájahttp://www.life.hu/sztarok/20161113-valovilag8-vv-tivy-anyukaja-szerint-oszintesegeert-szeretik-a-fiat.htmlHa van Isten, vasárnap este megszabadulhatunk a ValóVilág játékosától, a wannabe Youtube-sztártól VV Tivítől. Na, nem mintha Krisztián és Mici kamatyolását szívesebben néznénk, de valakinek vissza kell mennie a villába is. TV + Sztárok--Dánielfy Gergő és a Soulbreakers esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20161112-danielfy-gergo-es-a-soulbrakers-esett-ki-az-x-faktorbol-rtl-klub.htmlAz X-Faktor második élő showja is véget ért, ismét búcsúzott két versenyző. TV + SztárokOrigoVV Krisztián anyukája nem nézi, ahogy a fia szexelhttp://www.life.hu/sztarok/20161112-vv-krisztian-anyukaja-nem-erzi-kellemetlennek-hogy-a-fia-allandoan-szexel-a-villaban.htmlKrisztián és Mici együttléteitől hangos a villa, és a sajtó is. De mit szólnak ehhez a családtagok? Hogya érint egy édesanyát az, hogy az egész ország azt nézi, ahogy a fia szexel?TV + SztárokOrigoAz X-Faktorból kizárt Petics Kristóf sokszor bántja magáthttp://www.life.hu/sztarok/20161112-petics-kristof-x-faktor-vagdosta-magat-es-ongyilkos-akart-lenni-interju.htmlAz X-Faktorból kizárt Petics Kristóf nagyon megosztó személyiség. Vannak akik értik őt, de elmondása szerint többen vannak azok, akik válogatott tárágárságokkal illetik, savazzák őt. A Life.hu interjúja egy "félig meg nem értett művésszel". TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.