Bodrogi Gyula futó kalandjairól vallott

Fotó: Dudás Szabolcs/Origo -
házasság Törőcsik Mari szerelem viszony Bodrogi Gyula kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari a hamarosan megjelenő könyvében szerelmeiről, házasságairól és viszonyairól is őszintén vall. Elárulta, hogy Bodrogi Gyulával nyitott házasságban éltek, és sosem haragudtak egymásra a szeretőik miatt. Ezt az egykori férj is megerősítette, valamint elmesélte válóperük történetét, ami életükhöz hasonlóan nem volt szokványos.

Meglepő őszinteséggel számolt be Törőcsik Mari a hamarosan megjelenő könyvében szerelmeiről és viszonyairól. Elárulta, hogy Bodrogi Gyulával 9 évig voltak házasok, de ez idő alatt mindkettejüknek mindig volt szeretőjük. Nem csináltak problémát a futó kalandokból, amíg nem jött az életükbe egy olyan, aki már több volt ennél.

Bodrogi Gyula is bevallotta, mindig volt valakije a házassága alatt Fotó: Dudás Szabolcs/Origo

"Mi nem szeretőt tartottunk, hanem futó kalandjaink voltak. Egy éjszaka, és kész. Aztán jött Voith Ági" - számolt be az esetről Törőcsik Mari, amit Bodrogi Gyula is megerősített. "De akkor sem voltunk haragban egymással" - mondta a Nemzet Színésze a Blikknek. "Mari őszinte megfogalmazását helytállónak tartom.

Kilenc évig tartó házasságunk alatt nekem is szinte mindig volt valakim, akárcsak neki, majd jött Ági,

de ekkor már Mari és Géza között is több volt futó kalandnál" - tette hozzá Bodrogi Gyula, majd elmesélte a nem mindennapi válóperük történetét. "A Markó utcai válóperes tárgyalásunkon szívből kacagtunk, mert az ülnök a közös tanút, Pethes Gyuri barátunkat hívta be helyettem. Azt hitte, ő a férj, mert a másik padon ült. Mi meg szinte össze voltunk bújva Marival, és egymás szájából vettük ki a szót. Sosem felejtem, ahogy Gyuri vörös fejjel rohant ki a teremből, azt kiáltva: 'Gyula, menj be gyorsan, mert Marit tőlem akarják elválasztani!'" - emlékezett vissza a színművész. Bodrogi Gyula és Voith Ági házassága is véget ért már, de érdekes módon ők nem váltak el egymástól. 34 éve békésen szétköltöztek, de hivatalosan még most is házasok.

Íme, hazánk legszebb sztárpárjai http://www.life.hu/sztarok/20161115-szerelem-es-parkapcsolat-hazank-legszebb-sztarparjai-szandi-es-hosszu-katinka.htmlA világon az egyik legközhelyesebb mondat, hogy a szerelem az univerzum egyik legszebb érzése. Közhely vagy sem, minden ember arra vágyik a legjobban, hogy megtalálja azt az egy embert, akivel leélheti az egész életét. Hazánkban több olyan ismert ember is található, aki hosszú évek óta nagy harmóniába él együtt a kedvesével, méghozzá a szemünk előtt. Nézzük, a legszerelmesebb párokat! TV + SztárokOrigoEgy év börtön kapott Erdei Zsolt egyetlen ütésérthttp://www.life.hu/sztarok/20161116-erdei-zsolt-egyetlen-utesert-egy-ev-bortont-kapott.htmlRengeteg pofont kiosztott Erdei Zsolt pályafutása alatt, de eltűrnie is sokat kellett. A bokszolónak azonban nem a versenyek során adott vagy kapott pofonok fájnak a legjobban, hanem az az egy, amit a civil életében ő adott, és ami miatt börtönre is ítélték. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs exkluzív- a Life.hu riportere is jelen volt reggel a rögtönzött sajtótájékoztatónhttp://www.life.hu/sztarok/20161116-sebestyen-balazs-megszolalt-a-reggeli-adas-elott.htmlKedd este bombaként robbant a hír, hogy a Morning Show csapata másnap már nem ülhet be a stúdióba és nem tarthatja meg az adást. A show végül folytatódott, Balázsék pedig egy rögtönzött hajnali satótájékoztatón öntöttek tiszta vizet a pohárba. TV + SztárokOrigoMégis lesz Morning Show: Sebestyén Balázsékat beengedik a stúdióbahttp://www.life.hu/sztarok/20161116-lesz-morning-show-sebestyen-balazsek-bemehettek-a-studioba.htmlNagy port kavart a Class Fm sajtóközleménye, miszerint Sebestyén Balázsék már nem fogják a Morning Show-t az eddigi formájában vezetni. A műsorvezető a Facebook-oldalán reagált a hírre, állította, nem igaz az, amit a sajtóközleményben írtak. Kiderült, ma mégis beengedik őket műsort készíteni. TV + SztárokOrigoAnális szex a villában – Mici feneke juttatta csúcsra Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20161116-valovilag8-mici-es-krisztian-ujabb-szexe-a-sufniban.htmlMint ahogyan vasárnap este megírtuk, a Való Világ 5. párbajáról Krisztián tért vissza, Tivynek kinyílt az utcaajtó. A győztes azonban nemcsak egy bulival ünnepelt, hanem egy fergeteges szexet is nyomott Micivel a sufniban. TV + SztárokOrigoWeisz Fannit elzárja párja a családjától? - Megszólalt a nagymamahttp://www.life.hu/sztarok/20161116-weisz-fanni-parja-peter-nem-kivanatos-szemely-a-csaladban-mondta-a-nagymama.htmlAhogy írtunk is róla, aggódik a családja Weisz Fanniért, mert egy jó ideje szinte semmit nem hallottak a lányról. Amióta együtt jár Péterrel, sem a családtagjaival, sem a barátaival nem tartja a kapcsolatot, ráadásul iskolába sem jár. Édesanyja a Facebook posztja után most megszólalt a lány nagymamája is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.