szegénység Kasza Tibi énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi Joshi Bharatnak őszintén mesélt arról, hogyan nehezítette meg életét a szegénység gyerekként.

A sikeres, humoros és mindig vidám Kasza Tibiről nem is gondolnánk, hogy valamikor régen pénzügyi gondokkal küzdött. Joshi Bharat műsorában elárulta, hogy

szegénységben nevelkedett testvéreivel,

Gáborral és Barbarával.

Kasza Tibi élete nem volt mindig ilyen sikeres Forrás: TV2

Tisztán emlékszik arra, milyen érzés volt, mikor nem volt elegendő pénze ételre, vagy amikor nem voltak megfelelőek az otthoni körülményeik, és csótányok rohangáltak a cipőik között.

„Mi azért tudjuk, hogy milyen az, amikor a zsebekbe keresed az aprókat kajáért. Mi tudjuk, hogy milyen az, amikor arrébb teszed a cipődet, és három csótány arrébb szalad alóla" – mesélte Tibi őszintén.

Ehhez képest nagy változást jelentett az énekes életében, amikor már nem kellett minden forintot megszámolni vásárlás előtt, hanem azt ehetett, amit csak kívánt. Ilyeneken, mint a hízás, akkor még nem is gondolkodott.

Sztárok, akik évekig keményen drogoztak http://www.life.hu/sztarok/20161121-vilagsztarok-akik-sokszor-nyultak-a-droghoz-lady-gaga-es-lindsay-lohan.htmlCsillogás és pénz? Ezek a sztárok úgy gondolták, hogy ezekkel az eszközökkel bármit megengedhetnek maguknak, még a nyilvános drogozástól sem riadtak vissza. Kokain, heroin, LSD, marihuána – nézzük, ki mivel "nyugtatta" magát. TV + SztárokAFPÉlő adásban kérte meg szerelme kezét Molnár Zsolt, a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20161122-elo-adasban-kerte-meg-megyeri-csilla-kezet-molnar-zsolt-a-dragam-add-az-eleted-gyoztese.htmlÉlő adásban kérte meg szerelme kezét a Drágám, add az életed! abszolút győztese. Megyeri Csilla és Molnár Zsolt az egyik reggeli beszélgetős műsor vendégei voltak, a romantikus férfi a műsor alatt, térden állva hozakodott elő a nagy kérdéssel. TV + SztárokOrigoA versenyért szakított szerelmével a Miss Universe győztese, Bódizs Veronikahttp://www.life.hu/sztarok/20161122-a-miss-universe-gyoztese-bodizs-veronika-a-versenyert-szakitott-szerelmevel.htmlVasárnap választották meg Magyarország legszebb nőjét: Bódizs Veronika fejére került a korona. A Miss Universe győztese nem akármilyen áldozatot hozott azért, hogy ott lehessen a versenyen: szakított szerelmével, aki nem akarta, hogy induljon. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBrian Johnson, az AC/DC frontembere visszatérhet, mi lesz Axl Rose zenésszel?http://www.life.hu/sztarok/20161121-brian-johnson-az-ac-dc-frontembere-visszaterhet-mi-lesz-axl-rose-zenesszel.htmlÚgy tűnik, nem sokáig tart már Axl Rose pályafutása az AC/DC-ben: Brian Johnson ugyanis hamarabb visszatérhet, mint gondolnánk. TV + Sztárok--Szinte az összes Spice Girls-lánnyal lefeküdt Robbie Williamshttp://www.life.hu/sztarok/20161121-szinte-az-osszes-spice-girls-lannyal-lefekudt-robbie-williams-mel-b-azonban-nincs-koztuk.htmlNemrég arról szóltak a hírek, hogy annak idején Robbie Williams bizony az összes fűszeres lánnyal kavart, most azonban kiderült, ez mégsem teljesen igaz. TV + Sztárok--Cserpes Laura szerelmesebb, mint valaha http://www.life.hu/sztarok/20161121-cserpes-laura-es-gyurta-daniel-az-enekesno-meg-nem-beszel-a-kapcsolatrol.htmlA fiatal énekesnő nagyon boldog a kezdődő kapcsolatával, ám egy ideig még nem szeretnének nyilvánosság elé állni szerelmével. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.