Justin Bieber csúnyán megütötte az egyik rajongóját

videó Justin Bieber sérülés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekes tényleg nem tudja, hol a határ. Most egy lelkes rajongóját hagyta helyben, miután az csak megsimogatta volna a sztárt. 

Justin Bieber nem először kerül összetűzésbe a rajongóival. Most viszont könnyen megütheti a bokáját, hiszen csúnyán ellátta egy fiú rajongója baját. Az ütésről videó is készült, melyen jól látható, hogy az énekes ököllel üti meg a rajongót. A fiú az eset után a barátaihoz sietett, akik teljesen ledöbbentek a látványtól, ugyanis a fiú szájából ömlött a vér. Egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen következményei lesznek az esetnek.

Justin Bieber barátnője igazi bulimacska

Túlzás nélkül mondhatjuk, Justin Bieber barátnője emlékezetes módon ünnepelte meg 18. születésnapját. Fotó!
Szépségek, akik idén lettek menyasszonyok http://www.life.hu/sztarok/20161121-magyar-sztarok-akiknek-iden-kertek-meg-a-kezet-eljegyzes-debreczeni-zita-es-weisz-fanni.htmlMinden nő legnagyobb álma, hogy egyszer élete szerelme feltegye neki azt a bizonyos kérdést. Sokan évekig várnak a dologgal, mások viszont pár hónap után sort kerítenek az eljegyzésre. Ebben az évben több sztár ujjára is gyűrű került. Nézzük, kik voltak az idei szerencsések. TV + Sztárok--Egyelőre nem válik Hajdú Péter és Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20161123-hajdu-peter-nem-akar-elvalni-a-sztar-szerint-fontos-hogy-egyutt-maradjon-a-csalad.htmlA műsorvezető elvált szülők gyermekeként nőtt fel, de nem szeretné, ha a saját csemetéi is elszenvednék ezt az állapotot. TV + SztárokOrigoNótár Mary kiakadt: állítja, hazudnak róla, kifordítják minden szaváthttp://www.life.hu/sztarok/20161123-notar-mary-szerint-valotlansagokat-allitanak-rola.htmlNótár Mary mostanában szokatlanul sokszor kerül a reflektorfénybe, sajnos nem pozitív hírekkel. A várandós énekesnő először a dohányzás, később pedig egy állítólagos autóbaleset miatt került a figyelem középpontjába. Mary azonban megelégelte a híreszteléseket, azt állítja, hazudnak róla! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huAutóbalesetet szenvedett Várkonyi Andrea http://www.life.hu/sztarok/20161123-varkonyi-andrea-televizios-musorvezeto-autobalesetet-szenvedett.htmlAz Árpád híd budai hídfőjénél ütközött kedden kora este a műsorvezető. Párja, Bochkor Gábor azonnal a helyszínre sietett. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMC Hawer jó pár éve józanul él http://www.life.hu/sztarok/20161122-mc-hawer-nem-iszik-alkoholt-az-egykori-enekes-ma-mar-nem-fogyaszt-semmit.htmlAz 50 éves énekes elégedett az életével, hiszen 24 évnyi alkoholizálás után sem mutattak ki nála szervi elváltozást. TV + Sztárok--Pikáns fotót posztolt Zsédahttp://www.life.hu/sztarok/20161122-pikans-kepet-tett-kozze-zseda.htmlSzexi képet mutatott magáról az általában visszafogott megjelenésű énekesnő. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.