Titokban figyeltette lányát Lagzi Lajcsi

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Galambos Lajos Galambos Boglárka Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi egy gondoskodó apa, aki nagyon félti is gyermekeit, különösen nagylányát, Bogit. Az apukák olykor túlreagálják a lányukkal kapcsolatos témákat, de ennyire?

Példás családi életet él Lajcsi, aki már elfogadta, hogy lánya nemsokára betölti 18. életévét, így nem csoda, hogy szórakozni jár, az meg pláne nem, hogy udvarlói vannak, hiszen egy igazán csinos lányról van szó. Mindamellett hogy szép, még tehetséges is, ám nem a zenében, mint édesapja, hanem a festészetben. A család természetesen büszke az okos, tehetséges és szép csemetéjükre, de azért bizonyos szabályokat neki is be kell tartania.

Galambos Lajos és családja Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„A lányom egyébként jó gyerek, és én soha nem szóltam bele abba, hogy kivel ismerkedik. Abba viszont igen, hogy például mikor jön haza."- mesélte Lajcsi a Borsnak.

A zenész rugalmasan kezeli lánya nevelését, ha megbeszélnek egy időpontot, ám Bogi még maradni szeretne, akkor telefonon egyeztethetnek a későbbi hazamenetelt illetően. Nincs semmi kőbe vésve csak egy a lényeg, tartsa tiszteletben, hogy a szülők felelősséggel tartoznak iránta, így nekik kell meghozniuk a döntéseket is.

„Mindent lehet, kivéve egy dolgot: a gyerekeim nem állíthatnak kész tények elé."

- szögezte le a Dáridó sztárja.

A 3 gyermekes édesapa jó kapcsolatot ápol csemetéivel, bízik bennük és nincs oka az izgalomra, de egy szülőn ettől függetlenül olykor eluralkodik az aggodalom.

„Bevallom, volt olyan, hogy magam eredtem a lányom után, amikor bulizni ment. Ezzel csak az volt a baj, hogy ha ő nem is vett észre, perceken belül felismertek mindenhol, így hamar lebuktam. Szóval ez a lehetőség elveszett, de támadt egy sokkal jobb ötletem: megkértem az egyik biztonsági őr ismerősömet, hogy ő kövesse. A buli közben aztán felhívott a lányom és azt kérdezte: „Apa! Az a nagydarab férfi ott az ajtóban, aki megállás nélkül engem figyel, ugye nem véletlenül van itt?" Nem volt más választásom, mint bevallottam neki, hogy én figyeltetem, de ez az ő érdeke. Azt hiszem, ezt majd csak évek múlva fogja megérteni."- mesélte az édesapa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.