Gájer Bálint szerelmétől külön tölti az ünnepeket

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
karácsony párkapcsolat Ötvös Brigitta Gájer Bálint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert énekes különleges ok miatt nem lehet együtt a kedvesével. 

A The Voice énekese, Gájer Bálint és szépségkirálynő kedvese, Ötvös Brigitta, a Miss International Hungary 2013 cím tulajdonosa 2014 decembere óta nemcsak egy párt alkotnak, hanem együtt is élnek. A szerelmesek még szépítgetik közös otthonukat, de már most érzik, jó döntést hoztak. Ám az ünnepeket mégis külön töltik.

Összeköltözött szerelmével Gájer Bálint Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Együtt is karácsonyozunk meg nem is. A szentestét a családommal töltöm, kimondottan a családommal, mert nagyon keveset vagyunk együtt. Ő is így van ezzel. 25-én dolgozom, Brigi pedig 26-án jön vissza Pestre. Vendégeket hívtunk arra az estére, fantasztikusan főz!" - árulta el Bálint, aki elmondta, hogy 23-án tett látogatást menyasszonya szüleinél vidéken.

Így karácsonyozik szerelmével Tóth Gabi: közös fotó! http://www.life.hu/sztarok/20161225-toth-gabi-kozos-foto-igy-karacsonyozik-az-enekesno-kedvesevel.htmlA szexi énekesnő és szerelme, Trap kapitány ezzel a képpel dobták fel a karácsonyt. Hát nem cukik? TV + SztárokOrigoSebestyén Balázsék karácsonyfája egyszerűen mesés http://www.life.hu/sztarok/20161225-sebestyen-balazs-karacsonyfaja-csodas-diszek-a-fan.htmlA Reggeli Show műsorvezetője újabb betekintést engedett a magánéletébe. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoKovács Patríciával lépett félre Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20161224-kovacs-patriciaval-lepett-felre-stohl-andras-hazassagi-leckek-kozephaladoknak.htmlStohl játssza a legjobb barátja feleségével félrelépő férfit a Házassági leckék középhaladóknak című darabban. Puskás Tamás rendező azért választotta őt erre a szerepre, mert Stohl András "olyan". TV + SztárokOrigoVarga Viktor nem várja az ünnepekethttp://www.life.hu/sztarok/20161223-varga-viktor-iden-nem-szeret-a-karacsonyt.htmlIdén nem várja a karácsonyt Varga Viktor. Az ok pedig nagyon szomorú... TV + Sztárok--Hosszú Katinka 7 évesen: ekkor adta élete első interjúját - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20161222-hosszu-katinka-7-evesen-adta-elso-interjujat.htmlA bajai emberek melle dagad a büszkeségtől: mindenki örül annak, hogy Hosszú Katinka onnan származik. Volt tanárai ódákat zengtek az úszóklasszis szorgalmáról, kitartásáról és képességeiről. Már hétévesen annyi érme volt, hogy kiállítást nyitottak belőle, ekkor nyilatkozott először az iskola tévéjének. TV + SztárokOrigoSarka Kata: "Ez a szépségversenyek szégyenfoltja"http://www.life.hu/sztarok/20161222-sarka-kata-beduhodott-egy-szepsegverseny-miatt.htmlSarka Kata szereti az igényességet, akármiről legyen is szó. A szépségversenyeket is komolyan veszi, ezért is akadt ki egy rendezvényen. Nem érti, miért adják a lányok arcukat egy ilyen színvonaltalan eseményhez. "Ez a szépségversenyek szégyenfoltja" – írta a többi között a sztár. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.