párkapcsolat videó Drake Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a hírek szerint a 47 éves énekesnő és a 30 éves rapper a két ünnep között összejött, sokak szerint ez csak egy jól kitalált hazugság. 

Két nappal ezelőtt került fel az Instagramra egy videó, melyen a két sztár éppen forró csókot vált egymással. Persze a rajongók nagyon örültek a felvétel láttán, ám a hírek szerint korántsem úgy vannak a dolgok, ahogyan azt a "pár" elő próbálja adni - írja a Huffingtonpost.

"Ez a kapcsolat egy nagy hazugság. Csak egy megtervezett marketingfogás. Ha ők ketten valóban összejöttek volna, azt sosem tudnánk meg, vagy csak hosszú idő után" - mondta a lapnak egy zeneipari szakember. Mint ahogy mi is megírtuk, Jennifer Lopez oldalán még egy közös kép is feltűnt, mely után nem sokkal Rihanna kikövette a sztárt. Ez nem csoda, hiszen Drake egy ideig Riri párja volt.

Karácsonykor veszítette el édesapját Ivancsics Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20170102-karacsonykor-veszitette-el-edesapjat-ivancsics-ilona-szomszedok.htmlIvancsics Ilona színésznő számra nem végződöt jól az év: tragdia árnyékolta be az ünnepi időszakot.TV + Sztárok--Übercuki képpel köszönti 2017-et Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20170101-hosszu-katinka-ezzel-keppel-koszonti-2017et.htmlKutyusokkal fotózkodott a magyarok egyik kedvenc sportolója Hosszú Katinka. TV + SztárokBoldogságot sugárzó képet posztolt Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20170101-boldogsagot-sugarzo-kepet-posztolt-rekasi-karoly-pikali-gerdaval.htmlBár felröppent a hír, hogy Rékasi Károly balesete beárnyékolja a Pikali Gerdával való kapcsolatát is, ők rácáfolnak erre. TV + Sztárok--Medveczky Ilona: "Utolért a sorsom, a szerelmet csalódás követte"http://www.life.hu/sztarok/20161231-medveczky-ilona-2016rol-meselt.html2016 nem Medveczky Ilona éve volt. A táncművésznő arról beszélt, hogy egészségi problémákkal küzdött és szerelmi csalódás is érte. TV + Sztárok--Friderikusz és Hajdú kibékülhettek: együtt vacsoráztak egy étterembenhttp://www.life.hu/sztarok/20161231-friderikusz-sandor-es-hajdu-peter-kibekulhettek.htmlAz egyik belvárosi olasz étteremben ebédelt együtt Friderikusz Sándor és Hajdó Péter. Ez persze egy évvel ezelőtt nem is lett volna meglepő, hiszen együtt dolgoztak az Összezárva Friderikusszal című TV2-es produkcióban. A tévéslegenda hirtelen távozása miatt azonban pénzügyi eredetű konfliktus alakult ki kettőjük között. TV + Sztárok--Szellő István és Erős Antónia helyett Scherer Péter és Kovács Patrícia olvassa a hírekethttp://www.life.hu/sztarok/20161230-szello-istvant-es-eros-antoniat-scherer-peter-es-kovacs-patricia-valtja.htmlNem a megszokott páros fogadja majd az RTL Klub híradójának nézőit. Kovács Patrícia és Scherer Péter fogja szolgáltatni a híreket a nézőknek, de nem kell megijedni. Csupán a szilveszteri különkiadást vezeti majd a színészpáros. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.