Lola Kirke szőrös hónaljat villantott a Golden Globe gálán

Forrás: NORTHFOTO/©Tammie Arroyo-GG17/AFF-USA.com/©Tammie Arroyo-Gg17/Aff-Usa.Com -
Golden Globe 2017 Lola Kirke hónaljszőr feminizmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lola Kirke nem csak szőrös hónaljat, hanem gyűlölködő kitűzőt is villantott a Golden Globe díjátadón. 

Lola Kirke gyönyörű estélyi ruhában érkezett a Golden Globe gálára, de néhány furcsa tekintetet azért begyűjtött magának az erős hónaljszőrzete miatt.

Lola Kirke kitűzőt és hónaljszőrt villantott a Golden Globe díjátadón Forrás: NORTHFOTO/©Tammie Arroyo-GG17/AFF-USA.com/©Tammie Arroyo-Gg17/Aff-Usa.Com

Nem ez volt az egyetlen érdekesség a 26 éves sztáron, hanem az az apró kitűző is melyet, a jobb melléhez rögzített - írta meg a HuffingtonPost.

A kítűzőre írt szöveg Paul Ryan-t szidja:

A feminista szépség azért bírálta az Egyesült Államok Képviselőházának elnökét, mert bejelentette: lefaragnak a nonprofit családvédő szervezet számára nyújtott támogatásból, illetve az abortuszok miatt közismert Planned Parenthoodnak szánt összeget is csökkentik.

"Paul Ryan azt mondja, hogy nem akarják támogatni a Planned Parenthoodot. Ez – számos más tervezetével együtt – kegyetlen dolog. A te tested, a te döntésed" - nyilatkozta a színésznő.

Mégsem a színésznő szőrzete volt a Golden Globe legkínosabb pillanata, sokkkal inkább Emma Stone elfuserált ölelkezős jelenete.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.