VV Vivi tiszta vizet önt a pohárba: terhességéről mesélt

VV Vivi terhesség Való Világ VV8
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Vivit a Life.hu riportere faggatta arról, hogy érzi magát, mióta vége a játéknak, mit tervez a jövőben, és mit gondolt, mikor visszanézte magát a VV-ben. Domszky Laci természetesen arról is kérdezte, mi a helyzet a terhességgel.

VV Vivi elmonta, hogy nem örülne annak, ha most terhes lenne, így szó sincs babáról, csak felszedett pár kilót. Somával nagyon bevacsoráztak, amikor egy félreérthető fotó készült, de amúgy is úgy hízik, hogy a hasa előre felé nő. Nagyon sajnálja, hogy nem jöttek össze Somával, mindenesetre tök jó barátok.

VV Vivi Forrás: RTL Klub

Vivi imádja visszanézi a VV felvételeit, büszke magára, sőt mi több, elmondása szerint ő saját maga legnagyobb rajongója.

Pamela szerint Berki Krisztián tiszteletlenül bánik a nőkkelhttp://www.life.hu/sztarok/20170119-pamela-szerint-berki-krisztian-megalazza-a-noket.htmlBerkiék illemtanárhoz látogattak el, ott fejtette ki véleményét Pamela a leendő férjéről. Szerinte Berki Krisztián tiszteletlenül bánik a nőkkel, és folyamatosan megalázza őket. TV + SztárokOrigoJennifer Lawrence és Ryan Gosling: ők már látták Budapestet, és ezért szeretik annyira!http://www.life.hu/sztarok/20170119-jennifer-lawrence-es-ryan-gosling-sztarok-akik-jartak-nalunk-ezert-szeretik-annyira.htmlEgyre több igazi szupersztár látogat el hazánkba egy-egy filmforgatás kedvéért. Most épp Jennifer Lawrence időzik nálunk, de nemrég Ryan Gosling és Harrison Ford is itt volt. De miért csinálnak annyi filmet hazánkban? Nem véletlen! TV + Sztárok--Orosz Barbi bevallotta: Küzdeni szeretne az álompasiért http://www.life.hu/sztarok/20170119-orosz-barbara-keresi-az-igazi-alompasiert.htmlOrosz Barbara mindig hosszú párkapcsolatokban élt, de állítása szerint most nem áll készen arra, hogy újra belevesse magát a szerelembe. TV + Sztárok--Pataky Attilát zavarba hozta Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20170119-pataky-attilat-zavarba-hozta-demcsak-zsuzsa-szoknyaja.htmlDemcsák Zsuzsa időről-időre megmutatja formás lábait a reggeli beszélgetős műsorban. Ezúttal viszont a tökéletes idomok zavarba hozták meghívott vendégét. TV + Sztárok--Árpa Attila megmutatta új párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170119-arpa-attila-uj-szerelme.htmlÁrpa Attila és gyönyörű kedvese, Tomán Szabina egy évvel ezelőtt jelentették be, hogy útjaik elváltak, nem tudták megmenteni házasságukat. Bár az egykori sztárpár igyekszik nem a nyilvánosság előtt élni magánéletét, annyi kiderült, hogy azóta már mindketten megtalálták a boldogságot. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoÚjabb tündéri fotó Liptai Claudia kisfiárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170119-cuki-fotot-posztolt-kisfiarol-liptai-claudia.htmlSzerencsére Liptai Claudia egyre bátrabban készít fotót néhány hónapja született kisfiáról, Marciról, vagy ahogy ők hívják, Marcipánról. Ezúttal egy írtó cuki pingvines képet láthatunk a babáról. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.