Scarlett Johansson másodjára is válik

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Charley Gallay -
házasság válás Scarlett Johansson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Scarlett Johansson második házassága is tönkrement. A csinos színésznő mindössze két év után válik férjétől, de a híresztelések szerint a múlt nyár óta nincsenek együtt Romain Dauriac francia újságíróval.

Scarlett Johansson kapcsolatai nem akarnak sikerülni. A színésznő próbálkozásai sorra zátonyra futnak. Állítólag a színésznő másodjára is válik, pedig mindössze két évig voltak házasok Romain Dauriac francia újságíróval.

Romain Dauriac és Scarlett Johansson Forrás: AFP/2015 Getty Images/Charley Gallay

2012-ben jöttek össze, 10 hónapra rá már az eljegyzés is megtörtént. Egy évvel később már meg is született közös gyermekük, Rose Dorothy. 2014-ben októberben titokban házasodtak össze, és úgy tűnik a válásuk is titokban zajlik. A People információi szerint már múlt nyár óta nincs együtt a színésznő és az újságíró, de egyelőre hivatalosan nem jelentették be kapcsolatuk végét. Többeknek feltűnt azonban, hogy Scarlett Johansson a Women's March felvonuláson tartott beszédén nem viselt jegygyűrűt. A színésznő első férjé, Ryan Reynolds színész volt, az ő kapcsolatuk 2011-ben ért véget.

Ezért ment tönkre Scarlett Johansson és Ryan Reynolds házassága?


A szépséges színésznő nemcsak egykori férjéről, hanem több korábbi kapcsolatáról is beszélt, méghozzá elég őszintén! Saját elhibázott döntésein keresztül próbál tanácsokat adni másoknak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.