Hien újra randizik: Amerikában keresi a hozzá való férfit

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
férfi Amerika randi Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hien magánélete egy csukott könyv, főleg mióta Amerikában él az énekesnő. Nyilatkozni sem sűrűn szokott, ám most megtudhattuk, hogy milyen férfi is az ő ideálja, és megtalálta-e már!

Hien itthon sem a számításait, sem az igazit nem találta. Az énekesnő ezért kiköltözött Amerikába, hogy ott próbáljon szerencsét. Kétség kívül nagyon élvezi az életet a tengerentúlon, ahogy azt is, hogy nem ismeri fel senki. Ismerkedni is sokkal egyszerűbb így neki, hiszen nincsenek előítéletek.

Hien Amerikában keresi az igazit Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Az utóbbi időben az ideálom is megváltozott. Volt kint pár randim, és nagyon élveztem, hogy nem azért jönnek oda, mert én vagyok az ismert vietnami énekesnőcske. Ott ugye ez nincs, és ez jó! Nincs konkrét zsánerem, a személyisége nagyon fontos. Szeretem, ha valakinek jó a humorérzéke, meg hogyha nagyon okos, ez vonz a leginkább, és az a lehető legjobb, ha nem zenész! Szerintem úgy sokkal jobban működik a kapcsolat" -idézi a Blikk Hien Pimaszúr átcuccol című műsorban elhangzott szavait. Az énekesnő itthon sokszor próbálkozott, többek között Caramel és Fehér Balázs oldalán is, de nem sikerült, pedig szeretné már megtalálni társát!

Lagzi Lajcsi biztosítási pere véget érhet: peren kívüli egyezséget kötnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170126-lagzi-lajcsi-peren-kivul-egyezett-meg-iztositojaval.htmlLagzi Lajcsi perelte biztosítóját mivel az nem fizette meg az őt ért kárt: 2012-ben égett le a magtára, de pénz helyett csalás gyanújával indítottak nyomozást. Lajcsi bíróságra vitte az ügyet, a tárgyalás szerdára tűzték ki, de minden jel arra mutat, hogy sikerül megegyezni a biztosítóval. TV + SztárokOrigoJane Fonda újra szingli!http://www.life.hu/sztarok/20170126-jane-fonda-ujra-szingli.htmlA hollywoodi ikonnak, Jane Fondának nincs túl nagy szerencséje a férfiakkal. Három zátonyra futott házasság után a Richard Perry-vel folytatott kapcsolata is tönkrement.TV + Sztárok--A Fókusz helyett az Éjjel-nappal Budapestet adták az RTL Klubonhttp://www.life.hu/sztarok/20170125-a-fokusz-helyett-az-ejjel-nappal-budapestet-adtak-az-rtl-klubon-technikai-hiba-miatt.htmlTechnikai hiba miatt szerda este az RTL Klubon a Fókusz helyett az Éjjel-nappal Budapestet láthatták a nézők. TV + SztárokOrigoMagyar milliárdos zaklatta Sarka Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20170126-magyar-milliardos-zaklatta-sarka-katat-penzt-ajanlott-neki.htmlAlig tudott szabadulni a milliárdos zaklató telefonjaitól Hajdú Péter (még)felesége, Sarka Kata. Az üzletember furcsa módját választotta az udvarlásnak. TV + Sztárok--Hamarosan indul A mi kis falunk: ilyen lesz az RTL Klub új sorozatahttp://www.life.hu/sztarok/20170125-hamarosan-indul-az-rtl-klub-uj-sorozata-a-mi-kis-falunk.htmlHamarosan indul az RTL Klub új, saját gyártású sorozata. A nézők biztosan könnyezni fognak rajta, na, nem a szomorúságtól, hanem a nevetéstől! TV + SztárokOrigoRubint Réka sms-ben dicséri reggelente Demcsák Zsuzsáthttp://www.life.hu/sztarok/20170125-rubint-reka-uzenetben-dicseri-demcsak-zsuzsat.htmlRubint Réka igyekszik mindenben a pozitívumot meglátni, és kimutatni is a környezete felé a jó dolgokat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.