Pártos Csilla és Pécsi Ildikó ügye folytatódik

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA -
Pécsi Ildikó rokontartás tárgyalás Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pártos Csilla és exanyósa, Pécsi Ildikó viszálya évek óta zajlik, és még egy jó ideig nem is fog lezárulni. A jelen állás szerint volt férjének nincsen vagyona, ezért továbbra is Pécsi Ildikótól követel rokontartást. A művésznő persze nem akar fizetni, és szeretné minél előbb kiköltöztetni házából Csillát unokájával együtt.

Hosszú ideje zajlik Pécsi Ildikó és Pártos Csilla ügye, és még koránt sincs vége. Jelenleg ugyan nincs folyamatban lévő ügy, de ez nem lesz sokáig így. Amit már lezártak, az a válás, de például a rokontartás még mindig nyitott kérdés, és Pártos Csilláék szeretnének keresetet beadni ezzel kapcsolatban.

Pártos Csilla továbbra is követelné a rokontartást Pécsi Ildikótól Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

A lakhatási ügy sem zárult le, Csilla ugyanis abban a házban él fiával, ami Pécsi Ildikó tulajdona. A színésznő szeretné mihamarabb kiköltöztetni őket, már az unokája sem érdekli, korábban megtagadta őt. Ebben az ügyben csak első fokon hoztak ítéletet a legutolsó információk szerint, ennek eredményeként Pártos Csilláéknak el kellene hagyniuk az ingatlant, de ez még nem a jogerős ítélet. A rokontartási ügyet tavasszal szeretnék elindítani, mivel Pártos Csilla volt férjének nincsen vagyona, ezért csak annak szüleitől számíthat pénzre. Pécsi Ildikó ügyvédje szerint hiába próbálkoznak!

Újra és újra megpróbálnak Pártos Csilláék fogást találni az ügyfelemen, de eddig totális sikertelenség koronázta a próbálkozásaikat.

mondta dr. Bilkei Dávid ügyvéd a Borsnak

Nincs jól Pécsi Ildikó! Csak reméli, hogy megéri a tavaszt

Hónapok óta nem látta senki mosolyogni Pécsi Ildikót. A színésznő szomorúságának oka, hogy már az egészségi állapotára is kihat rossz kapcsolata volt menyével és unokájával. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Sztárpárok, akik 2017-ben jöttek össze: Kiss Ramóna és Selena Gomez is szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170213-sztarparok-akik-2017-ben-jottek-ossze.htmlMég két hónap sem telt el a 2017-es évből, máris sok mindennek örülhetünk. Ez alatt a néhány hét alatt rengeteg sztár lett szerelmes. Külföldön kicsit sűrűbben talált célba Ámor nyila, de azért olyan magyar híresség is akad, akinek már van kivel ünnepelnie a Valentin-napot. Idén lépett túl végre (reméljük végleg) Selena Gomez Justin Bieberen, de Kiss Ramóna is párra talált. Nézzük, kik vannak még a listán! TV + Sztárok--A Barátok közt sztárja, Mezei Léda hét éve szinglihttp://www.life.hu/sztarok/20170214-het-eve-szingli-mezei-leda.htmlHét éve egyedül él a Barátok közt színésznője. Mezei Léda ennek ellenére nem magányos, és nem is kapkod. Megvárja az igazit.TV + SztárokOrigoTom Cruise édesanyja meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20170214-tom-cruise-anyukaja-elhunyt.htmlHosszú betegség után, álmában hunyt el Tom Cruise édesanyja. Mary Lee South 80 éves volt, a szcientológiai egyház is búcsút vett tőle. TV + Sztárok--Szinetár Dóra a Valentin-naprólhttp://www.life.hu/sztarok/20170213-szinetar-dora-a-valentin-napi-emlekeirol-meselt.htmlA Valentin-nap a '90-es évektől, az angol nyelvű elnevezés átvételével kezdett elterjedtté válni idehaza. A szerelmesek védőszentjének ünnepe mindenki számára mást rejt: vannak, akik egyenesen bosszantónak találják, míg mások kifejezetten ünneplik Bálint napját. A Jászai Mari-díjas színész-énekesnőt, Szinetár Dórát kérdeztük, ő maga melyik tábort erősíti. TV + SztárokOrigoRobbie Williams anyaszült meztelen: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170213-robbie-williams-meztelen-fotot-posztolt.htmlA híres angol énekes nem mindennapi módon emlékezett meg a saját szülinapjáról: egy 1970-es meztelen képpel örvendeztette meg a rajongóit. TV + SztárokOrigoEz lesz Sarka Kata Valentin-napi programjahttp://www.life.hu/sztarok/20170213-igy-tolti-a-valentin-napot-sarka-kata.htmlA híres édesanya majd 10 év után újra szingliként tölti a Valentin-napot, így logikus a kérdés, vajon mit tervez a szerelem ünnepére? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.