Bizarr összeesküvés-elmélet került napvilágra Eminemről

Forrás: AFP -
klón összeesküvés-elmélet Eminem Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres rapper követői úgy vélik, hogy a valódi világsztárt már több mint 10 éve egy hasonmás pótolja.

Azt már megszokhattuk, hogy elhunyt hírességek halála kapcsán különféle elméletek kelnek szárnyra, az azonban felettébb érdekes, ha már annak a haláláról is összeesküvéseket gyártunk, aki még életben van.

Nehéz ráismerni Eminemre, talán mert nem is őt látjuk Forrás: AFP

A naprakész rajongók szerint

Eminem 2004-ben veszítette életét drogtúladagolásban,

azóta pedig egy emberszabású robot helyettesíti a híres rappert. Mivel a kiadója még nagyon sok pénzt szeretett volna rajta kaszálni, ezért az új szerzeményeket már a klónjával készítették el, de ezt titkolják a nyilvánosság elől.

A szemfülesebbek még azt is észrevették, hogy a 44 éves férfi dalszövegei is pont a 2004-es időszakban változtak meg gyökeresen: eredetileg a lányai iránt érzett szeretetét zenésítette meg, később azonban jóval sötétebb gondolatoknak engedett teret a művész - írta meg a SickChirpse.

Angelina Jolie megszólalt válásáról, Brad Pittelhttp://www.life.hu/sztarok/20170220-angelina-jolie-a-valasrol-beszel.htmlElőször mutatkozott Angelina Jolie a válási botrány óta, természetesen nem tudta elkerülni, hogy a szakításról kérdezzék. Pár mondatban ugyan, de nyilatkozott a fájdalmas időszakról, elcsukló hangon. TV + SztárokAFPHajdú Péter az édesanyját ünnepelte - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170220-hajdu-peter-az-edesanyjat-unnepelte.htmlApás hétvége volt Hajdú Péteréknél, ezt láthattuk is a műsorvezető Facebook-oldalán. A gyerekekkel töltötte legtöbb idejét, de szakított időt arra, hogy megünnepeljen egy számára fontos személyt: az édesanyját! TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoTóth Gabi arra számított, hogy ott lesz A Dal legjobb négy előadója közötthttp://www.life.hu/sztarok/20170220-toth-gabi-remelte-hogy-ott-lesz-a-dal-legjobb-4-eloadoja-kozott.htmlNem Tóth Gabi lesz az, aki hazánkat képviselheti az Eurovízión, de még a legjobb négy előadó közé sem került be. Természetesen ez csalódás volt Gabi számára, de úgy érzi, neki a közönség véleménye számít, és a szavazások alapján ő nyert. TV + SztárokOrigoRöhrig Géza, az Oscar-díjas Saul fia főszereplője New Yorkban halottakat moshttp://www.life.hu/sztarok/20170220-rohrig-geza-egy-new-york-i-temetkezesi-vallalatnal-dolgozik.htmlNem változott meg Röhrig Géza élete az Oscar-díj után, bár sokan keresték, ő nem akart színészkedni: úgy döntött, nem fog hollywoodi akciófilmekben szerepelni, ez nem neki való világ. Helyette maradt a költészetnél és a halottmosdatásnál: egy New York-i temetkezési vállalatnál dolgozik ugyanis. TV + SztárokOrigoMég nem tudni, mennyi pénzt hagyott családjára Klapka Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20170220-meg-nem-zarult-le-klapka-gyorgy-hagyateki-targyalasa.htmlKlapka György családja egyelőre nem férhet hozzá az örökséghez, csak a hagyatéki tárgyalás után kapják meg az őket megillető összegeket. Addig is meg kell élnie valamiből a családnak, most mindenki azt a pénzt költi, amiért megdolgozott. TV + Sztárok--Sarka Kata meggyógyulthttp://www.life.hu/sztarok/20170220-breking-sarka-kata-nagy-bejelentest-tett.htmlSarka Kata hatalmas örömhírt tudatott rajongóival közösségi oldalán. Mindenki örülhet! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.