Puzsér Róbert Gyertek át! Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puzsér nem nagyon válogatott, egy levegővel minden problémáját elsorolta Sebestyén Balázzsal kapcsolatban, aki már reagált is a kritikus véleményére. 

Puzsér Róbert sosem rejti véka alá a véleményét. Volt már szó Kozsóról, Geszti Péter öltözékéről, Hajdú Péter házasságáról, most pedig Sebestyén Balázs került sorra. A műsorvezető viselkedése, gondolkodásmódja, illetve a megnyilvánulásai is kiverték a biztosítékot a 42 éves kritikusnál.

"A Gyertek át! című műsor Sebestyén Balázs karakterének legsötétebb oldalára épül. Pályájának korai éveiben szivárgott ki az a videó, amelyen egy kövér kislányt szégyenít meg, csak mert megteheti. A felvételen egy elkényeztetett, sikeres, gonosz szociopatát látunk, és nem lehet nem felismerni a tényt, hogy Sebestyén Balázs könnyedsége, laza playboysága és provokatív humora mindig is ebből a lelki fogyatékosságból táplálkozott."

Puzsér Róbert kemény szavakkal illette Balázst Forrás: VIASAT3

"Vadon Jánossal folytatott sikeres együttműködésének receptje épp ugyanez, szöges ellentétben azzal, amit bármelyik kulturáltabb ország szórakoztató közszereplői elővezetnének: a magyar nyilvánosságban Sebestyén, az intellektuálisan igénytelen playboy alázza az értelmiségi Vadont, és magyarázza el neki, hogyan is működik a világ."

"Sebestyén Balázs nyilvánvalóan nem felnőtt személyiség. Az RTL büszkesége egy tesztoszterontól duzzadó, kanos kamasz, akinek mindenről vagy a f*sz vagy a p*na jut eszébe. Ő az önirónia nélküli showman – kritikátlanul arcoskodó karakterével a show műfajának teljes elárulását hordozza" - írta meg az Mno.hu

Balázs azonban láthatóan nem vette a szívére a dolgot, sőt inkább úgy viselkedett, mintha tetszene neki a kemény kritika, amit Róberttől kapott. Vajon lesz hosszabb reakciója is a nagyszájú műsorvezetőnek?

Kiderült, miért van Londonban Hajdú Péter és kedvese, Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20170310-hajdu-peter-es-eszter-ezert-vannak-londonban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Hajdú Péter és kedvese, Eszter jelenleg Londonban vannak. Most pedig az is kiderült, mi járatban van az álompár a brit fővárosban. TV + Sztárok--Schobert Norbi lánya kiskorában kórházba került: majdnem kiszáradhttp://www.life.hu/sztarok/20170310-schobert-norbi-lanya-kiskoraban-korhazba-kerult.htmlBár két fia is van Norbinak, igazi lányos apukának tartja magát, különösen élvezi Larával a programokat, de az apaság nyomasztó részleteiről is beszámolt. A kislánya egyszer majdnem kiszáradt és kórházba kellett szállítani.TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - Origo34 milliót bukott A Dal győztese, Pápai Jocihttp://www.life.hu/sztarok/20170310-papai-joci-34-milliot-bukott.htmlPápai Joci és felesége, Anita játszottak Majka 50 milliós játszmájában, egy kérdésen azonban 34 milliót buktak. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoHorgas Eszter nyilatkozott a szakításrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170310-horgas-eszter-megszolalt-a-szakitasrol.htmlHorgas Eszter 15 év együttlét után szakított párjával, az elválás pedig annyira fájdalmas volt, hogy hónapokig nem is tudott róla beszélni. Még most is zokogva ébred éjjelente, de tudja, hogy most önmagára kell rátalálnia, miközben vágyik egy új szerelemre is. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoDétár Enikő pszichológushoz járt a válás utánhttp://www.life.hu/sztarok/20170310-detar-enikonek-pszichologus-segitett-a-valas-utan.html29 év után mindössze húsz perc alatt vált el Détár Enikő és Rékasi Károly, legalábbis hivatalosan. Lelkileg azonban sokkal tovább tartott lezárni csaknem 30 évet. Détár Enikőnek még pszichológus segítségére is szüksége volt. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKlein Dávid elárulta, miért akarja megmászni a Mount Everestethttp://www.life.hu/sztarok/20170310-klein-david-elarulta-miert-massza-meg-a-mount-everestet.htmlKlein Dávid és Suhajda Szilárd a magyar expedíciós hegymászás történetében először oxigénpalack nélkül próbálnak feljutni a Föld legmagasabb csúcsára. Klein Dávid a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak mesélt arról, miért vállalkozott erre a kihívásra. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.