Beyoncé teljesítette egy haldokló rákbeteg gyermek álmát- Videó!

Forrás: Robyn Beck / AFP -
betegség kislány Beyoncé rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tinilánynak már sajnos nincs sok hátra, ezért a barátai és az ismerősei mindent megtettek azért, hogy legfőbb vágya teljesüljön.

Ebony Banks egy középiskolás lány, aki komoly betegséggel. A rák ritka fajtáját sajnos későn diagnosztizálták, ezért már hosszú ideje kórházban van, és próbál meggyógyulni.

Beyoncé teljesítette egy súlyos beteg rajongója álmát Forrás: Robyn Beck / AFP

A hónap elején azonban szárnyra kapott a beteg texasi lány története, és

mindenki megtudta a legnagyobb álmát: nagyon szeretne találkozni a kedvenc énekesnőjével, Beyoncéval.

A környezetében lévők úgy döntöttek, megpróbálják valahogy eljuttatni a hírt sztárnak, ezért #EBOBMEETSBEYONCÉ hashtaggel online kampányt indítottak.

Hihetetlen, de a hír eljutott a várandós énekesnőhöz, aki nem hagyta figyelmen kívül a beteg lány kérését, és egy FaceTime videohíváson keresztül hozták össze a nem mindennapi találkozót.

A lány álma ezennel teljesült, aki azóta sem tér magához az örömtől. Mindannyian reméljük, hogy a lelkesítő találkozó segíteni fogja őt a gyógyulásban – írta meg a People Magazin.

Hoppá! Óriásit bakizott Beyoncé!

Bizony, időnként a legnagyobb sztárok is hibáznak, de a szemfülesek kiszúrták az énekesnő elfuserált ruhabakiját. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.