Harry herceg össze akar költözni Meghan Markle-lel a palotában

Meghan Markle Kensington-palota Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata II Erzsébet rosszallása ellenére is komolyra fordult. Annyira, hogy a királyi sarj már szeretne együtt élni kedvesével, ráadásul a palotában!

Harry herceg és Meghan Markle kétségtelenül komolyan gondolja a kapcsolatát, kár, hogy a királyi sarj családja nincs annyira oda a herceg választottjáért. Meghan ugyanis színésznőként keresi a kenyerét, de a legfrissebb hírek szerint a karrierjét is feláldozná azért, hogy jó királyné válhasson belőle. Harry herceg pedig nem törődik senki véleményével, sőt, a királyi palotába költöztetné a szerelmét

Harry herceg és Meghan Markle Forrás: Northfoto

Állítólag a Kensington-palota egyik felújított szárnyába bútorozna be a pár, és Harry herceg már tűkön ülve várja, hogy összeköltözhessen választottjával. Arról persze nincs hír, hogy mit szól ehhez II. Erzsébet, aki szigorúan betartatja a szabályokat: karácsonykor sem ülhetett Meghan az asztalhoz, mivel még nem jegyezték el egymást - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.