Jennifer Lopez a házasságon gondolkodik

Forrás: Valerie Macon / AFP -
házasság Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik a szexi énekesnő nem habozik, ha a szerelemről van szó. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Jennifer Lopeznek ismét új kedvese van, Alex Rodriguez személyében. A 41 éves férfinak is van egy igen szép listája a múltból. Olyan nők fordultak meg az ágyában, mint Cameron Diaz, Kate Hudson, Demi Moore vagy Madonna.

Jennifer Lopez komolyra fűzné a szálakat az új pasijával Forrás: Valerie Macon / AFP

A szexi énekesnőt azonban ez mind nem zavarja, sőt az sem, hogy A-Rod egy igen agresszív, hűtlen, önző férfi hírében áll. Olyannyira nem okoz ez gondot JLo-nak, hogy bennfentesk szerint már az esküvőn is elgondolkodott.

"Jen teljesen odavan Alexért. Már a gyerekeinek is bemutatta, és nagyon sok szabadidőt tölt vele. Elképesztően szoros köztük a kapcsolat, és Jennifer már azon is elgondolkodott, hogy újból az oltár elé állna" - írta meg a FemaleFirst

Jennifer Lopez bemutatta édesanyjának szerelmét, Alex Rodriguezt

Jennifer Lopez mostanában csak úgy falja a férfiakat: legújabb románca viszont egyre komolyabbnak tűnik. Bemutatta édesanyjának is Alex Rodriguezt. Olvass tovább itt...

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.