Szűcs Judith 15 évesen vesztette el a szüzességét

Forrás: FEM3 -
szüzesség vallomás Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar énekesnő nagyon fiatalon találta meg élete első szerelmét, ezért nem meglepő, hogy a szüzességét is fiatalon vesztette el. Így emlékszik vissza Szűcs Judith!

A 63 éves híresség nemrég a változókorról nyilatkozott őszintén, elmondása szerint hatalmas traumaként élte meg. Most pedig kendőzetlenül mesélt élete első szerelméről, illetve a szüzessége elvesztéséről is.

Szűcs Judit az első szerelméről mesélt Forrás: FEM3

Két és fél évvel később neki adtam a szüzességem, mégis megcsalt"

Az is kiderült a beszélgetésből, hogy most boldog párkapcsolatban él a vőlegényével, de az esküvővel még várnak.

"Esküvőre egyelőre nincs időnk. Bár akkor se dől össze a világ, ha örökre menyasszony leszek!" - írta meg a hot! Magazin.

Szexi dekoltázst villantott Szűcs Judith: Fotó!

Szűcs Judithról nem sűrűn látni bikinis fotókat, ezért nem csoda, hogy többen is felkapták a fejüket a képek láttán. A 63 éves énekesnő sok évet letagadhatna, ugyanis fantasztikus formában van. Fotók!

Így vesztették el szüzességüket a legnagyobb sztárok!

A szüzesség elvesztése a sztárok életében is egy olyan momentum, amit soha nem fognak elfelejteni, többen meg is osztották az első élményüket. A legnagyobb hírességek közül sokan egy másik sztárral feküdtek le életükben először. Beyoncé sem akárkivel volt együtt első alkalommal, de Selena Gomez és Joe Jonas is egy másik celebnek adták a szüzességüket. Olvasd el erről a life.hu cikkét!
Így twerkel Ashley Graham: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170426-ashley-graham-szexi-twerkelos-videot-posztolt.htmlA híres super size modell egyik sem volt szégyellős, de most újból megmutatta, hogy mitől döglik a légy. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó a kora ellenére sem akar kényszerből szülnihttp://www.life.hu/sztarok/20170426-molnar-aniko-szerint-sok-esetben-szukseges-lehet-az-abortusz.htmlA 41 éves híresség nem feltétlen vállalna be egy gyereket, ha most teherbe esne. Szigorú és jól átgondolt okok miatt. TV + SztárokOrigoLola és Benji egymásra találtak? http://www.life.hu/sztarok/20170426-lola-es-benji-egyutt-duettezik.htmlA 19 éves Benji, és a majdnem 10 évvel idősebb énekesnő nyíltan felvállalták, ami köztük van. De mit szól ehhez Lola párja? TV + SztárokOrigoAmber Heard a Tesla vezetőjével randizik: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170425-amber-heard-elon-muskkal-randizgat.htmlJohnny Depp és egykori felesége, Amber Heard házassága viharos körülmények között ért véget, de úgy tűnik, a színésznő máris továbblépett. TV + Sztárok--Suzy Cortez erotikus fotókkal üzent Messinekhttp://www.life.hu/sztarok/20170426-suzy-cortez-felpucer-fotokkal-uzent-messinek.htmlA 2015-ös év legjobb fenekű modellje nem titkoltan Barcelona és Lionel Messi kedvelő. Szexi fotókkal fejezte ki a rajongását a sportoló iránt. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki most Burt Reynolds: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170425-nyilvanosan-mutatkozott-burt-reynolds.htmlEgy nyilvános eseményen láthattuk a híres színészt. Így néz ki most a 81 éves Burt Reynolds: Fotó! TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.